Meghan a Harry v šoku: Nepochopíte, kdo na nich vydělává! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Meghan a Harry v šoku: Nepochopíte, kdo na nich vydělává!

Vévodkyně Meghan a princ Harry
Vévodkyně Meghan a princ Harry (profimedia.cz)

Jsou lidé, kteří se snaží vytěžit z každé situace. Obzvlášť, pokud jde o zvučná jména, která jsou dokonalou obchodní značkou. Krize dvojice ze Sussexu tak hbitě využila londýnská restaurace M Threadneedle Street. Tamní personál tam totiž vábí hosty na speciální tříchodové Megxit menu.

Netradiční gurmánské chody pořídíte za dva tisíce korun. A co menu slibuje? Prý to nejlepší z britské i kanadské kuchyně. Menu začíná podáváním šumivého anglického vína a kanadského koktejlu. Nápoje vybízí k tomu připít si na nový začátek. Následně si hosté mohou vybrat předkrm. Buď masové krokety, nebo sendvič z kanadského kraba s lanýži. Jako hlavní chod je v nabídce pořádný kus masa na kosti z irského skotu Dexter nebo humr z amerického státu Maine se zázvorem a chilli. Z dezertů si lze vybrat pudink s hruškou a zázvorem nebo čokoládový Snickers dezert.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.