Drama vrcholí: KOLAPS MEGHAN! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Drama vrcholí: KOLAPS MEGHAN!

Vévodkyně Meghan
Vévodkyně Meghan (Reuters)

Právě dnes dojde na pomyslné lámání chleba. Královna Alžběta II. (93) svolala mimořádné krizové setkání všech členů monarchie, aby se rozhodlo o dalším osudu královského páru ze Sussexu. Jenže rebelka Meghan tuto situaci zrovna statečně neustála.

Ačkoliv prince Harryho tlačí do velmi kontroverzních rozhodnutí, sama se raději stáhla do Kanady. Do debaty královské rodiny se podle webu Jeden Deň Plus zapojí jen prostřednictvím konferenčního hovoru. Přitom tématem diskuse má být podle nedělníku The Sunday Times například otázka dalšího užívání královských titulů či to, jaké obchodní smlouvy bude moct dvojice v budoucnu uzavírat. Je to totiž právě Meghan, která má se značkou Sussex Royal velké plány. Peníze jsou pro vévodkyni bezesporu největší motivací pro odchod z monarchie.

Odtržení páru od královské rodiny Britové nazývají „Megxitem“. A ani tentokrát není jasné, jestli bude odluka tvrdá či nikoliv. Pokud by došlo na tvrdý Megxit, značně by se to princi a jeho ženě prodražilo, jak uvádí britský deník Daily Mail. Museli by totiž zaplatit tučnou daň za svůj dům ve Frogmore Cottage. Navíc by je neminulo danění nově nabytých příjmů. Oba by si měli nechat své plány tedy ideálně dopředu pořádně spočítat. Aby namísto zlatého dolu tvrdě nenarazili.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.