Je to tady! Harry a Meghan skončí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Je to tady! Harry a Meghan skončí?

Princ Harry a Meghan Markleová vzdali hold padlým
Princ Harry a Meghan Markleová vzdali hold padlým (Reuters)

I když přicházejí svátky klidu a Míru, na královský pár ze Sussexu se sypou samé nepříjemnosti. Fanoušky asi  opravdu začínají štvát, protože ve městě Brighton a Hove sepsali místní petici, kde žádají, aby Meghan A Harrymu odebrali královské tituly.

Protože petice zahrnovala 3 881 podpisů, městská rada je povinná nečekané přání projednat. Téměř třísettisícové město se nachází na samém jihu Británie, patří tak do tradičního hrabství Sussex.  Co signatářům vadí? Tituly podle nich považují za nemorální a urážlivý symbol útlaku demokratické většiny ze strany bohaté elity, jak uvádí web Sedmička. Z toho důvodu trvají na odebrání hodností a zároveň všech výsad s tím spraných.

Ale přesto nemusí mít královský pár velké obavy. Žádná městská rada totiž nemá k odebrání královských titulů pravomoc. Je jen jediný člověk, který je může udělit a odebrat. A tím není nikdo jiný než královna. To ale nic nemění na faktu, že ej to velmi trapná epizoda, protože se žádosti dostalo velké mediální pozornosti.



Přečtěte si
tryskomys
24. 12. 2019 • 11:46

Skoda,že tam rozhoduje královna,hned by ubylo trapné utrácení na takovou neschopnou dvojici,která je k ničemu,žádná práce za nimi není vidět,jen obyčejné lidi dovedou n.a,s.r.a.t

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.