Vondráčková pod tlakem: Tohle nemyslí vážně?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vondráčková pod tlakem: Tohle nemyslí vážně?!

Vondráčková má dva syny z manželství s Plekancem, fanoušci jí přejí  holčičku.
Vondráčková má dva syny z manželství s Plekancem, fanoušci jí přejí holčičku. (Pavel Machan)

Lucie Vondráčková (39) po vzoru dalších celebrit vyrazila za sněhem. Zpěvačka se na sociální síti pochlubila snímkem, a jak je vidět, horský vzduch jí opravdu svědčí. Úsměv od ucha k uchu ocenili její fanoušci a přicházejí se šokujícím přáním!

Zatímco Tomáš Plekanec (37) si užívá šťastné chvíle se svou partnerkou Lucií Šafářovou a dcerou Leontýnkou, která se narodila těšně před svátky, Vondráčková vyrazila na hory. Zpěvačka se ráda dělí s fanoušky a veřejností o zajímavé momenty z jejího života, a proto ani fotka z výletu nemohla na jejím profilu chybět.

Fanoušci pod usměvavou fotkou přáli zpěvačce šťastný nový rok. Někteří dokonce kromě štěstí a zdraví přejí zpěvačce i další miminko. „Lucinko, jste můj veliký vzor! Zvládáte těžké životní situace s úsměvem a jako by se nic nedělo. Vás jen tak něco neporazí, jste takové naše sluníčko. Mnoho štěstí a zdraví! A za sebe Vám přeji ještě holčičku,“ napsala dle webu Super.cz jedna z fanynek.

Velký návrat? Vondráčková promluvila o životě po rozvodu s Plekancem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.