Rafinovaný tah? Překvapivé přání Lucky Vondráčkové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rafinovaný tah? Překvapivé přání Lucky Vondráčkové

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Foto: M. Protivanský, R. Klejch)

Třetí potomek Tomáše Plekance (37) měl přijít na svět každým dnem. Holčičky Leontýnky se nakonec s Lucií Šafářovou (32) dočkali už včera. Mnohé tak samozřejmě mohlo zajímat, jak na zprávu zareaguje jeho bývalá manželka Lucie Vondráčková (39).

Asi by nikoho nepřekvapilo, kdyby novinku šťastných rodičů přešla dalekosáhlým tichem. Zpěvačka se ovšem rozhodla postavit nové situaci přímo. „Hodně zdraví a štěstí nové sestřičce přejí brácha Adam, Maty a Lucka,“ vyjádřila se k radostné události bývalá paní Plekancová.

Vážně je Lucie tak čistá a nad věcí? Nebo si dopředu „spočítala“, že podobnou reakcí mnohým vezme „vítr z plachet“, a ještě navíc si u fanoušků získá plusové body? Pravý „záměr“ zná jen ona sama. Každopádně její sledující na Instagramu pochopitelně pějí ódy na Lucčinu velkorysost. „Pokora, srdce na dlani… Luci, osmdesátkový ročník je nejvydařenější!!! Smekám před tebou, má imaginární spolužačko,“ napsala třeba fanynka Jana. „Lucka má tedy grády, říkal jsem si, jak bude reagovat. A ona není žádná zhrzená manželka, ale silná žena,“ připsal ke snímku s kluky sledující Adam. Podobně laděných reakcí byla pod příspěvek zpěvačky nakonec celá záplava. Lucie zase zabodovala!

Holčičku čekala s Tomášem Plekancem i Lucie Vondráčková. Svěřila to pro Blesk.cz v tomto rozhovoru: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
23. 12. 2019 • 21:24

Vondráčková se řídí heslem...osoba,o které se nepíše,jako by neexistovala...musí si nějak spravit reputaci...

jarmilah
22. 12. 2019 • 06:02

Před rokem nechtěla dát děti otcovi na noc, když za nimi přijel do Kanady.. Uřednici ji to přikázali a neuplynul rok a posílá přání k narození holčičky? Raději měla mlčet. A přání se dá koupit, podepsat dětmi a odeslat. V tichosti, Tomu bych spíš věřila. Potřebuje se očistit o nechutném "honu" na jeho finance, které byly tak přemrštěné.Chtěla ho v přímém přenosu sedřít z kůže. Takže toto je tak zvláštní v jejím myšlení. Kluci se mohou těšit a gratulovat k sestřičce, ale paní Lucii to nevěřím.

fany22
21. 12. 2019 • 19:58

manunu- někteří diskutující přejí jen to nejhorší,ano,ale to je jen ta skupina primitivů ze strany Vondráčkové. Ti jsou schopni vypustit neuvěřitelná zvěrstva. I o nenarozeném dítěti! A to přání, jestli bylo upřímné, nevím. Proč takhle veřejně? Každého napadne, že je to jen gesto. Po všech těch podrazech a lžích a naschválech už Vondráčkové málokdo věří. Lhala přece mockrát.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.