Plekanec a Šafářová: Porod? Krásný, ale... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Plekanec a Šafářová: Porod? Krásný, ale...

Lucie a Tomáš
Lucie a Tomáš (Foto: Instagram Lucie Šafářové)

Narodilo se jim první společné děcko, jenže Tomáš Plekanec (37) ho ještě ani nezapil. Po návratu z porodnice, kde malou Leontýnku nechal s maminkou Lucií Šafářovou (32), šel hned na led!

Brněnský hokejista se po dvou synech Matyášovi (8) s Adamem (4), které má se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (39), dočkal holčičky. Žádné oslavy ovšem neproběhly. „Já jsem byl hrozně unavený, takže ne,“ odfrkl si po včerejším tréninku Komety, kde už Plekanec zase dřel! Kvůli narození dcerky sice přišel o zápas v Litvínově (Brno tam padlo 2:5), jinak byl ale pořád s týmem.

„Kluci šli na led ve čtvrtek jen dobrovolně, takže to vyšlo časově dobře. My navíc hrajeme až v neděli, což je výhodnější. Doufám, že to nic zásadně neovlivní,“ myslel Tomáš několik hodin po šťasnté novině zase jen na hokej. „Člověk kolem porodu prožívá spoustu emocí, je to krásné, ale já jsem ale z Ameriky naučený, že tyhle věci jdou mimo hokej. Ten by to nemělo ovlivňovat. Přijde další den, další zápas,“ zamyslel se »Pleky«, který ani moc nechtěl rozebírat, proč padla volba právě na celkem netradiční jméno Leontýna. „Prostě jsme se s Luckou museli na něčem shodnout...“ odvětil s úsměvem.

Trojnásobný otec Plekanec: Na jméně jsme se s Luckou shodili, časově to klaplo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
21. 12. 2019 • 19:42

mbmb...ty seš ale kus vola....zřejmě ušlo tvé pozornosti,že Šafářová je milionářka díky svému dlouholetému světovému tenisovému pusobení...to je ten rozdíl mezi ní a LV.která se potřebuje handrkovat o prachy... tak sklapni !!!

rydlo
21. 12. 2019 • 16:08

Asi si to máte popletené, na alimenty od Plekance se třese děda Vondráček!!

mbmb
21. 12. 2019 • 12:59

Děda Milan Šafář se určitě raduje v Brne, počítá alimenty budoucího zetacka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.