Nečekaná změna u Plekance: Může za to nejspíš Šafářová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nečekaná změna u Plekance: Může za to nejspíš Šafářová

Tomáš Plekanec je ve vztahu s tenistkou šťastný, rozdává jeden úsměv za druhým.
Tomáš Plekanec je ve vztahu s tenistkou šťastný, rozdává jeden úsměv za druhým. (Foto Aha! – Mária Rušinová, Profimedia.cz, Reuters, facebook)

Tomáši Plekancovi (36) evidentně prospívá vztah s Lucií Šafářovou (32). Fanoušci na sociální síti se ve velkém shodují na tom, že po boku tenistky je hokejista šťastný a zaznamenali u něj dokonce radikální změnu.

Hokejista na začátku srpna 2018 na Facebooku oznámil, že jdou s manželkou od sebe. Od té doby se ukazuje po boku Šafářové a nikdy snad nevypadal šťastnější. Právě tenistka může prý za to, že se u bývalého hráče Montrealu objevilo něco, co u něj doposud neznali – smích.

Dle fanoušků se Plekanec po boku Vondráčkové dříve vůbec nesmál. „Vždy jsem si myslela, že se pan Plekanec neumí smát, ale po vašem boku je samý úsměv," zněl dle Nova Sport komentář jedné z fanynek.

"Neskutečná proměna! Ten chlap nikdy nevypadal štastněji," píše nadšená fanynka a další se přidávají. "Tomáš Plekanec mi vždy přišel velmi rezervovaný, až nesympatický. Je vidět, že mu změna prospěla," napsala další.

Hokejista a tenistka nyní prožívají jedno z nejhezčích období. Pár totiž nedávno oznámil, že na Vánoce se jim narodí první společný potomek. Plekanec v rozhovoru pro iDNES.cz prozradil, že by si přál dceru. „Dva kluky už mám, tak by možná bylo zajímavé mít holčičku.“

Na video s Lucií Šafářovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
syas@...
15. 7. 2019 • 15:18

Bello, do smlouvy si každý může napsat co chce. Pouhé stvrzení notářem neobsahuje kontrolu jejich obsahové a věcné správnosti. Smluv ve kterých jsou záměrně uvedené i z hlediska platných právních norem uvedeny věci nepřípustné jsem už viděla taky dost. Zvláště neznalí se často chytí. Jak se vidí Vondráčková je mi ukradené. Ať rozhodne soud. Spíš se divím vaší potřebě primitivních urážek na její adresu, ale vám to zjevně dělá dobře.

-bello-
15. 7. 2019 • 11:17

syas@...
píšeš blbosti.Pokud by dohody odporovaly zákonům, nebyly by.Stvrzuje je notář a před dohodou je porada s advokátem.
Vondráčková je jak v pohádce Rybářova žena.
Jedna otázka k tobě:
jak si myslíš , že se vidí Vondráčková
a) jako vzorná biomatka, kojící matka roku, pracující herečka ve filmovém prům. , rovnocená partnerka muži a manželovi , nebo
b) jako vydržovaná děvenka

To by mě zajíímalo.

-bello-
15. 7. 2019 • 11:09

Mohla by si Vondráčková už konečně sundat ty brejle z temene hlavy?Buď tam má pleš, anebo si přijde ta husopaska zajímavá ?! In to n e n í , ale do provinční Kanady to k ní ještě nedorazilo asi. Pokud nemá 5 dcl tužidla a nastavené vlasy , je jak splihlá slípka.Herecká DIVA z Babovřesk a propadáku od Hanzlíka by se měla stydět sem vůbec sem přijet a neustále se debilně prezentovat jednou na Karlově mostu, pak zas na náplavkách atd. ! My ta místa známe a ona je nezajímavá.
Fuj ! Chtít odkrojit děti od táty jen proto, že JÍ se tam líbilo a měla všude otevřeno proto, že byla zavedaná jako TA od NHL hráče­.Vyso­koško­lačka a nemá tušení o povolení 2. rodiče?
Měla by už přestat hrát roli uhihňaný marmelády a začít budovat " kariéru " PhDr. přes umění, zejména pak pohádky!
Bože , jak může být Karlova univerzita tak prodejná!
Fan klub tady má silný, ale asi je složen jen z chudých samoživitelek, který si kompenzují nenávist za to, že si samy nevysoudily víc.Dále je složen z lidí, kteří nemají hudební sluch a vkus a dále asi starých lidí, co vyměnili starou dechovku za tu novější , Lucinčinou

fany22
14. 7. 2019 • 19:56

syas- za vykonané domácí práce zcela jistě NE! To by zaplakala. Požaduje odškodnění za ušlou kariéru a zajištění manželky do budoucna. A tím se spoustě lidí zprotivila. Někteří ani nezaregistrovali, že tady v posledních letech nežila. Není invalidní, neopečovávala ho 20 let ( tedy neopečovávala vůbec), neztratila svou kvalifikaci. V kariéře pokračovala. A nebýt jeho, nezahrála si ani ve tom " kanadským skvělým bijáku.".. Podporoval ji. A těmi všemi lžemi se tolika lidem zprotivila, že se ani nedivím, že nyní taak touží po Kanadě. I když všechny roky tvrdila, že domov má tady. Ona ani nemůže těm svým slípkám bez rozumu vysvětlit, co vlastně chce. Musela by přiznat, kolikrát lhala. Prostě je to lhářka bez skrupulí. A mít předmanželskou smlouvu je u bohatých naprosto normální. Jen prostoduché zlatokopky si myslí, že svým tělem, které pár let poskytnou boháči, budou zajištěné do konce života. Neblázněte.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.