Vondráčková v zajetí mučivé nejistoty: „Co kluci?" | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vondráčková v zajetí mučivé nejistoty: „Co kluci?"

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (profimedia.cz)

Poprvé od příjezdu do Prahy se ukázala na veřejnosti! Lucie Vondráčková (39) momentálně sice prožívá nejtěžší období života kvůli rozvodu s Tomášem Plekancem, který již čeká rodinu s jinou, ona však úsměv neztrácí. Na procházce po hlavní městě České republiky jenom zářila.

Před pár měsíci se jí život obrátil naruby. Její manžel Tomáš Plekanec požádal o rozvod, zveřejnil vztah s tenistkou Lucií Šafářovou a nyní se slavný hokejista dokonce těší na miminko s novou partnerkou. Tyto tvrdé rány musela Lucie Vondráčková překonat především kvůli synům, kteří jsou momentálně na dovolené s jejich otcem. Zpěvačka je tak nyní sama v Česku a alespoň na veřejnosti se snaží vypadat spokojeně.

Podle Blesku se nejdříve rozplývala nad architektonickým skvostem Kafkovou hlavou na Národní třídě a následně obdivovala levandule nedaleko jejího domu – romantika! Na Vondráčkovou dokonce čekalo i překvapení. „Netušila jsem, že je Praha momentálně královstvím koloběžek… Velká radost! Jsem ale moc zvědavá, jak dlouho mi vydrží. ...Co kluci?“ napsala Lucie na sociální síti. Plekanec totiž podle webu extra.cz vzal syny a těhotnou Šafářovou a odletěli společně do zahraničí

 Prachařovi opět spolu! A Plekanec si přivezl syny. Bez Vondráčkové!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
12. 7. 2019 • 09:24

Paní VK je mimo, jako často. Rodiče mají rozdělené kluky na prázdniny, jako to bylo ostatně i vloni. Jaký souhlas, ona není bezvýhradná majitelka dětí. Pletete sem situaci, kdy záludná mstivá matka nechtěla umožnit dětem, aby měly vánoce s oběma rodiči a na poslední chvíli chtěla frnknout. Bylo to od ní odporné. O grácii si může LV nechat jen zdát.

jackpot
11. 7. 2019 • 16:35

Ona zas tak hvezna herecka neni. Staci se podivat na jeji praci, jsou to same propadaky.. Ovsem hrat divadlo na lidi ji jde. Ustavicne blbne lidi pres bulvar. Naposledy se nam snazila namluvit, ze soud s TP vyhrala. Pritom ji z te Kanady vyprášili..

Dianthos
11. 7. 2019 • 15:52

Veronika Kovářová - Vondráčková si vůbec nemohla "pískat". Poté, kdy dětem tvrdě vymývala mozky tím, že jim krkavčí otec znemožnil dovolenou u moře, nemohla udělat totéž. On jim tu dovolenou dlužil... Navíc je nevyvezl z EU. I kdyby se rozkrájela, nezmůže nic.
Ale vzpomeňte si na její dovolené v Čechách bez dětí, kdy tak básnila, že se o ně nemusí bát, protože se na manžela může stoprocentně spolehnout! ;-)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.