Vážně jenom »kámoš«? Nové foto Vondráčkové a Zonygy mluví za vše… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vážně jenom »kámoš«? Nové foto Vondráčkové a Zonygy mluví za vše…

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Facebook, archiv Blesku)

Jen co byli na letišti viděni spolu, už se začalo spekulovat, jestli k sobě Lucie Vondráčková (39) a parkourista Tomáš Zonyga (26), který ji do Kanady doprovázel, patří skutečně jako pár. Oba se to sice snaží popřít, jenže…

„Chtěl bych všechny ujistit, že Lucka je v baráku sama. Tomáš přijal nabídku syna režisérky Martiny Adamcové a bydlí v jeho bytě,“ citoval Blesk údajného člověka z blízkosti Lucie Vondráčkové. I Zonyga se vyjádřil, že s ním by to zpěvačka a herečka nijak nevyhrála, že je to „kámoš a ne žrádlo“ a naznačil cosi o závazku na Miami, jak uvádí extra.cz.

Jenže redakce extra.cz má teď nyní v rukou ještě další důkaz, že Lucie s Tomášem v Kanadě oddělené bydliště rozhodně nemají.  Fotografie a krátkou informaci poskytl uvedenému webu neznámý zdroj: „Lucie Vondráčková s tím novým pánem opravdu v Montrealu nebydlí každý jinde. Přicházejí a vracejí se spolu do stejného domu. Nevím, proč mlží, vždyť s manželem už dlouho není. Proč by nemohla někoho mít? Její herectví je moc fajn, i písničky se mi docela líbí, ale tohle nechápu,“ píše čtenář (nebo čtenářka) k přiloženým fotkám.

Že by to Lucie tajila proto, že jde o dům, který až do konce srpna platí právě stále ještě manžel Plekanec?

První rozhovor Lucie Vondráčkové po oznámení rozchodu s Tomášem Plekancem si můžete připomenout zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.