Vondráčková a Zonyga: Šťastná scénka na letišti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Vondráčková a Zonyga: Šťastná scénka na letišti!

Lucie Vondráčková a Tomáš Zonyga
Lucie Vondráčková a Tomáš Zonyga (Marek Pátek)

Na letišti opět spolu. Opět vyvolávají více otázek než odpovědí. Po týdnu se z Kanady do Prahy vrátila Lucie Vondráčková (38) a parkourista Tomáš Zonyga (26). I s kufry nasedli do jednoho auta. Kam vedli jejich cesty poté?

Po jedenácté hodině dopolední přistálo na letišti Václava Havla letadlo z Kanady a vystoupila z něj i zpěvačka Lucie Vondráčková. Na sobě měla sexy džínové kraťasy, růžovou mikinu a nezvykle rozzářený úsměv. Po jejím boku samozřejmě nechyběl Tomáš Zonyga. Na otázku Expres.cz, jak se poznali, odpověděla jen stručně: „Seznámili jsme se na parkouru. On je skvělý parkourista a skvělý učitel, takže učí naše kluky.“ Zdá se, že tenhle fešák ví jak se chovat k dámě. Sám vezl totiž vozík s hromadou kufrů a veselá Lucka za ním cupitala jen s příručákem.

Oba poté nastoupili do černého osobního vozu, ale vystoupili už každý zvlášť. První cílem byl byt Vondráčkové na Kavčích horách, kde vystoupila i s kufry. Zonyga pak pokračomval v jízdě dál. Auto ho odvezlo do parkourové arény, kde ho čekal trénink s dětmi.

Zonygovo veřejné přiznání

„Mluvím o nás jako o kamarádech, protože jsme jednoduše oba dva dost v pohodě, a prostě si rozumíme, jenže každý z nás je trošku jinde. Lucie řeší rozvod, má dvě děti, kariéru, bydlení. Já mám tohle všechno před sebou (doufám, že bez rozvodu) a moc dobře si to uvědomuji. Kdybych věděl, že to bulvár nerozmázne, asi si uděláme selfie už dávno, jenže, svět reflektorů funguje jinak, a tak k tomu i jinak přistupuji.“

 Vytočená Dáda: Co milenka Felixe neví! A doprovod Vondráčkové kápl božskou 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
26. 8. 2019 • 00:08

Fany, mně připadá, že má silnější stehna a větší zadek. Ale může se také osvalovat, když jí Zonyga celé léto prohání.

fany22
25. 8. 2019 • 11:12

bello- neztloustla, má silikony. Ale, že je do sebe zamilovaná, to souhlasím. A že věčně hraje, to je fakt. Jsem zvědavá, jak to povede dál.

-bello-
24. 8. 2019 • 23:55

Kristepane, co ta blbka všechno pro to " aby Plekanec viděl !!! " neudělá.Plekancovi snad je jedno s kým a kde se hihňá, nechá se zvedat jak patnácka .Prohlídla jsem si fotky,ona ztloustla, ale ta se má tak moc ráda, ta je do sebe zamilovaná, hvězda béček a rozvodů
Jak to, že nemá brejle na čele

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.