Nový muž rozvádějící se Vondráčkové: Tenhle svalovec má nahradit Plekance! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nový muž rozvádějící se Vondráčkové: Tenhle svalovec má nahradit Plekance!

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Aha! Tůma)

Přestože to v posledních týdnech vypadalo, že Lucie Vondráčková (39) randí s parkouristou Tomášem Zonygou (26), štěstí zažívá po boku jiného muže! Podle informací Blesku jde o o deset let mladšího hokejového brankáře Marka Peksu (29).

Zpěvačka vztah se svalovcem nevyvrátila, ale ani nepotvrdila.  „Po posledním vztahu budu velmi opatrná, než si někoho pustím do života, i s ohledem na své dva syny. S Markem se známe a líbí se mi na něm, jak je to skvělý táta, naše děti si rozumí. Koho a kdy nám do života přinese budoucnost, necháváme otevřené,“ řekla Blesku Vondráčková.

Peksa má z předchozího manželství dceru, kterou už Vondráčkové představil. A ta si údajně rozumí s jejími syny Adamem a Matyášem, které má zpěvačka z manželství s Tomášem Plekancem (36), se kterým se momentálně rozvádí.


„Jsem moc ráda, že kluci po návratu do Prahy začínají i tady mít kamarády. Je pro ně důležité mít kolem sebe i tady děti v jejich věku, nemohou být odkázaní jen na virtuální komunikaci s kamarády v Montrealu,“ dodala Vondráčková.

Společník Vondráčkové Tomáš Zonyga o své sexuální orientaci: Řeknu, koho chci.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
boromej
31. 8. 2019 • 19:07

adeso, to ne, gigolo maká za prachy. Tito makají zadarmo na jejích pracovních nabídkách, kterými pro sebe získávají nové zkušenosti. Tak je to a zní to daleko lépe nežli gigolo

boromej
31. 8. 2019 • 18:56

To už tvrdila před rokem, že její pánské noční návštěvy jsou pracovní a že se jedná o otce kamarádů jejích dětí . Hádek byl bezdětná vyjímka. Díky bezmezménu fin. zajištění chodu "její" domácnosti a dětí se tedy může nebohá Matka samoživitelka věnovat pouze svým životním prioritám, otcům kamarádů svých dětí

ppjarda@email.cz
31. 8. 2019 • 17:20

Kdo je Lucie Vondráčková? Neznám. To je nějaká zlatokopka, co je mi po ní? I když si dá třeba dá nohu za krk, chleba lacinější nebude.

adeso
31. 8. 2019 • 16:07

no Lucinka má Plekancovy penízky, tak proč by si nezapalatila nějakých pár džigolů? A že Lucinka vždycky lhala? prostě je to holka ulhaná

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.