Vondráčková o vztahu se Zonygou: Překvapivá slova plná naděje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vondráčková o vztahu se Zonygou: Překvapivá slova plná naděje!

Zpěvačka je po boku parkouristy samý úsměv.
Zpěvačka je po boku parkouristy samý úsměv. (Facebook, archiv Blesku, profimedia.cz)

Tráví spolu každou volnou chvíli, přesto Lucie Vondráčková (39) a Tomáš Zonyga (26) tvrdí, že jsou jen přátelé. Parkourista se nejednou vyjádřil na sociálních sítích, že jsou pouze kamarádi. Ze slov zpěvačky je však zřejmé, že by se dalšímu posunu ve vztahu časem nebránila.

Od té doby, co se Vondráčková objevila na letišti po boku mladého parkouristy, se hojně spekulovalo o tom, jaký vztah spolu vlastně mají. Po příletu z Montrealu, kde dvojice spolu deset dní natáčela film, promluvili o jejich seznámení, a o tom, co se mezi nimi sktutečně odehrává.

„Seznámili jsme se, když jsme se s klukama přestěhovali z Kanady, kde kluci rok dělali parkour. Sháněla jsem tady trenéra a našla In Motion na Jarově. Se Zonym jsme si dost kápli do noty. Líbí se mi, jak k dětem přistupuje, a fakt nechápu, jak může mít šestadvacetiletý kluk takové pedagogické znalosti a schopnosti,“ svěřila se webu Expres.cz Vondráčková.

Poté, co se zpěvačka přestěhovala zpět do Čech, její synové trávili tři týdny se svým otcem Tomášem Plekancem (36). Vondráčková tak měla spoustu volného času, kterého mladý parkourista využil – vzal ji na výlet na Moravu. „Jelikož je Lucie skromná a milá, neměl jsem problém představit ji svým kamarádům,“ přiznal Zonyga, který dodal, že vztah se zpěvačkou je pro něj čistě přátelský.

Zatímco ze slov parkouristy je zřejmé, že se skutečně jedná o přátelství, zpěvačka jejich vztahu nechává zatím volný průběh. „Zony je vtipný a ví, jak mě srovnat, já teď ale řeším naše děti a rozvod, takže na lásku myšlenky nemám, a Zony řeší svoje věci. On vlastně pořád něco řeší, takže bych zůstala u kamarádství. Alespoň zatím,“ svěřila se dle Expres.cz Vondráčková.

Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
1. 9. 2019 • 11:27

A za tři dny je zase všechno jinak...

ivoadler
27. 8. 2019 • 16:20

Ona je blbá. Jestli se s ní dá Zonyga dohromady, je blbej taky.

adeso
27. 8. 2019 • 15:15

o kolik je ten "fešák" mladší než její mladší bratr??

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.