Pohár trpělivosti přetekl: Zonyga promluvil o bydlení s Vondráčkovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pohár trpělivosti přetekl: Zonyga promluvil o bydlení s Vondráčkovou!

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Instagram)

Nedoprovází ji jen ke dveřím! Lucie Vondráčková (39) tak rozhodně nebývá v baráku, který jí v Kanadě platí stále ještě manžel Tomáš Plekanec (36), sama. Její fešný doprovod Tomáš Zonyga (26) se prořekl, že u ní strávil celý den!

Parkourista se zřejmě rozhodl, že nastal čas okomentovat narážky svých fanoušků a že jim vysvětlí, jak to se zpěvačkou a herečkou, s níž za velkou louží natáčí film Limbo, mezi sebou doopravdy mají. „Situace se má tak, že produkce filmu nám opravdu zakoupila letenky zvlášť. Svou roli jsem získal na základě vlastních videí, která se dostala k režisérce. Mimo to, role v Kanadě je česká a bude se dotáčet i v České republice, takže i proto nikdo další do Kanady nejel, takže hrazená cesta je super,“ začal Zonyga zeširoka.

A pak okomentoval snímky, na kterých je se zpěvačkou před jejím domem v montrealské čtvrti Verdun a které přišly přímo z Kanady do všech českých redakcí. „Tak nás prý vyfotil všímavý čtenář. Tak všímavý, že tam celý den čekal...“ prořekl se parkourista, že fotografa pozorovali s Luckou z jejího kanadského příbytku! Inu, ono se darmo neříká – mluviti stříbro, mlčeti zlato...

Vondráčková: Jako maminka se musím rozčtvrtit!



Přečtěte si
Dianthos
22. 8. 2019 • 10:18

I u Zonygy platí, že mlčeti zlato. Jeho vulgární slang a lži bez logiky, Vondrajdě nepomohou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.