Prokletí Lucie Vondráčkové: Stále opakuje stejnou chybu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Prokletí Lucie Vondráčkové: Stále opakuje stejnou chybu

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (profimedia.cz)

Má slabost pro sportovce a vybírá si muže, kteří se jmenují Tomáš! Jak jinak by se dalo vysvětlit, že nová známost Lucie Vondráčkové (39) má stejné jméno jako její předchozí partneři, a opět se jedná o vrcholového sportovce.

První známostí Vondráčkové, jenž se jmenuje Tomáš, byl Tomáš Verner (33). Láska mezi nimi vzplála v roce 2008, dlouho ale nevydržela. Krasobruslař se před časem nechal slyšet, že důvodem rozpadu vztahu bylo, že tehdy zpěvačka, na rozdíl od Vernera, pomýšlela na děti.

„Já to Lucce nezazlívám, rozhodla se správně. Chtěla udělat ve vztahu další krok, vdát se a mít děti. Já v tomhle stadiu nebyl,“ řekl sportovec dle webu Extra.cz v roce 2014 pro Sport Magazín.

Zpěvačka po rozchodu krasobruslaře vyměnila údajně za fotbalistu Tomáše Ujfalušiho (41). „Párkrát za mnou byla ve Florencii, i pak v Madridu. Ale byl to pouze nezávazný románek,“ chlubil se tehdy. Playboy a multimilionář z Atlétika Madrid se v té době rozváděl, přijmout zpěvačku za svou oficiální přítelkyni však prý nikdy neměl v plánu.

Avšak ta největší láska přišla poté. S hokejistou Tomášem Plekancem (36) se zpěvačka seznámila v polovině roku 2010. O rok později proběhla svatba na zámečku v pražské Troji. Zpěvačka byla tou dobou již těhotná. První syn Matyáš se páru narodil ještě koncem roku v Montrealu. Na začátku roku 2015 oznámila Vondráčková druhé těhotenství, syn Adam se narodil v červnu. Plekanec však po sedmi letech vztahu na sociálních sítích oznámil konec manželství se zpěvačkou. Stalo se tak na konci loňského léta.

V současné době Vondráčková údajně randí se sportovcem Tomášem Zonygou (26), s nímž byla nedávno nafocena. Zonyga, který se věnuje parkouru, natáčí se zpěvačkou v Kanadě film.


Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
26. 8. 2019 • 00:46

Ujafaluši byl nejbystřejší

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.