Vondráčková a spol. na vodě: Nekecej a pádluj! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vondráčková a spol. na vodě: Nekecej a pádluj!

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Instagram)

Proč jezdit až k moři, když máme Vltavu, na které se dá také zažít spousta legrace a vodních radovánek! Tím se letos v létě řídí modelka Iva Kubelková, zpěvačka Lucka Vondráčková i nejkrásnější česká lékárnice Jana Doležalová. Krásky se vzdaly tropů a raději sjíždějí nejdelší českou řeku.

Iva Kubelková (42): Má to v paži

Modelka a moderátorka se za to nebojí pořádně vzít a na Vltavě pádluje jako o život. „Takže AHÓJ!“ zdraví pěkně po vodácku Iva, která v plavkách vypadá tak luxusně, že by jí mohla závidět kdejaká okolo plující dvacítka.

Jana Doleželová (38): Milionář z raftu

Na vodě se moc modelka a lékárnice moc nepředře a raději se kochá z raftu krásami Českého Krumlova. Místo modelky a lékarnice nejspíš pádloval milionář David Trunda (42), se kterým má dvouletou dceru Veroniku.

Lucie Vondráčková (39): Na Vyšehrad!

„K pádu do Vltavy čelem a k Vyšehradu zády!“ Tak zpěvačka navrátivší se nedávno z Kanady okomentovala svou jízdu na paddleboardu. Na jejím úsměvu je vidět, že i myšlenky na Tomáše Plekance (36) pustila dávno k vodě.

 Prachařovi opět spolu! A Plekanec si přivezl syny. Bez Vondráčkové!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jackpot
25. 7. 2019 • 15:25

Peap: Že ji to věříš.. vždyť je to jen póza. To vidí i slepý.

pea.p
25. 7. 2019 • 06:49

Ewwa
Co dělají tvoje děti o prázdninách.?
Doufám že je máš přivázany k noze a nikam nechodí. Žádná babička, žádný tábor, zadní kamarádi. Jinak si ten výkřik do tmy neumím vysvětlit. Snad možná jen to, že tě žere, že ty si to nemůžeš dovolit a tak tvoje děcka sedí doma na ***i.

pea.p
25. 7. 2019 • 06:35

Alice Ali, ale ona bulvár nezasobuje. Cpe to na svůj profil. Že to bulvár tahá a dělá z toho články není její problém.
A proč by nemohla být spokojená. Nebo musí být podle nějaké zásady ubrecena a nešťastná 2,3,5 let nebo snad víc? Prostě žije dál a život si užívá.

AliAlice
24. 7. 2019 • 18:42

No myslím,že největší gól je,když se ona češka,on čech,sezdávali v česku,a ona požaduhje rozvod v kanadě...Ta si dala fest do hlavy...mazaná Lucinka....a teď bude jezdit po republice, dělat šou,a s každého prdu zásobovat bulvár rozesmátýma fotkama ,jak je v pohodě...tolik trapnosti si mohla ušetřit !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.