Vondráčková má důvod k radosti: Konečně není sama! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vondráčková má důvod k radosti: Konečně není sama!

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Aha! Tůma)

Lucie Vondráčková (39) se koncem června vrátila z Kanady zpět do Čech. Po osmi letech opustila svůj domov v zámoří, kde vychovávala své syny, a kde hrál hokej její manžel Tomáš Plekanec (36), s nímž se rozvádí. A zatímco hokejista si užívá po boku své nové partnerky, zpěvačka má oporu ve svých fanoušcích.

Vondráčková se musela podle rozhodnutí soudu vrátit na konci školního roku se syny zpět do své vlasti, kde žije její stále ještě manžel s Lucií Šafářovou (32), která navíc nedávno oznámila, že je těhotná. A zatímco hokejista se těší na další rodinu, zpěvačka se od oznámení jejich rozchodu neobjevila po boku žádného muže.

Přestože nenarazila zatím na toho pravého, sama rozhodně není. Oporou je pro zpěvačku velké množství fanoušků, které tvoří zejména matky samoživitelky nebo ženy s podobným osudem. „Moc ti přeju, abys to hodila všechno co nejrychleji za hlavu a věnovala se jen klukům. Ztratila jsem spoustu času bojem s větrnými mlýny a čekáním na zázrak. Ty máš našlápnuto mnohem líp! Jsi stvořená pro lásku. Na nic nečekej a žij,“ napsala dle Prask.TV jedna z nich pod snímek na Instagramu.

„Já si ještě rány hojím a moje děti se se vším těžko vyrovnávají. Snažím se být silná a vše zvládnout. Přeji jen štěstí maminkám, které prožívají zklamání ve vztahu,“ pokračuje další. „Koukám, že nás je víc. Holky, my jsme silné ženské. Všechno zvládneme a ještě jim ukážeme,“ dodala.

Jsou však fanoušci, kteří si neberou servítky. „Celé to stěhování je nesmysl. Kluci jsou v Kanadě doma. Pleky nadělá víc škody než užitku. Dost sobecké. Držte se a přeji hodně štěstí vám všem,“ napsala fanynka. „Tohle je hodně smutný, otec by se měl stydět a vážně jsem „zvědavá“, jak často se jim bude věnovat, když je tak nutně musel stěhovat přes celou zemi,“ zněl další z mnoha odvážnějších komentářů pod fotografií.

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jackpot
5. 8. 2019 • 12:31

Vondrackova byla Plekancovi neverna tak to s ni ukoncil. Pak rozmazlena sebestredna primadona rozpoutala nechutnou medialni valku. Pase po jeho penezich. Zlatokopka.

-bello-
21. 7. 2019 • 02:18

V Kanadě matka roku, kojná roku, hérečka z Plekancem dotovanýho filmu, věčně uštvaná matka s vychovatelkami a hospodyněmi na každý zakopnutá v baráku, mrcha co chtěla ne pro děti ,ale za sebe a svou " kariéru "zůstat v Kanadě teď bude vykládat, jak se těžko se vším vyrovnávají!!! Kecy !Děti se s Českem vyrovnají natotata, ale sotva s tou její štvavou válkou proti jejich tátovi o miliony.
No a mít fan klub ze samých chudinek, kterýchlap opustil je tristní. Možná se z Marmelády stane feministka

zembislav
19. 7. 2019 • 16:54

Ewwa: Plekanec dělal dlouho po nocích a dnech něco daleko horšího, než je neškodný klipování, tj. setkání s kamarádem, Plekanec je nevěrník, kterej je ještě tak ubohej, že svou vinu hází na svou ženu. Čeká dítě s milenkou, s tím nic nenaděláte, to mluví samo za sebe.. A otec LV se nesoudí s nikým (dá se dohledat), stále se ho snaží jen dostat k soudu manžel jeho sestry MM z Řitky, marně, protože JV říká jen pravdu. Že si Helenka nabrnkla podvodného JUDra, kterej viděl VŠ leda z dálky z rychlíku. jo a taky podvodného pilota dopravních letadel, kterej NIKDY takové letadlo neřídil a řídit nemohl. I to už policie veřejně ohlásila, je na to důkaz.To vše se dá naštěstí dokázat, takže ne, JV se nesoudí s nikým. Tetě Heluš by možná spíš prospělo, kdyby Lucčina rodina dala nějakej majetek jí, jsou tam přece na straně MM velké exekuce, milionové. To zase je možný dokázat ve veřejným rejstříku exekucí. Takže nic z toho, co píšete, není pravda.Ono se to píše z Ritky dobře, my víme

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.