Lucie Vondráčková: Návrat domů s hořkou příchutí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lucie Vondráčková: Návrat domů s hořkou příchutí

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (profimedia.cz)

Pobyt v Kanadě se Lucii Vondráčkové (39) pomalu krátí. Koncem června zpěvačka opouští svůj druhý domov a vrací se syny zpět do Česka. Poslední týdny si užívá naplno, návrat totiž pro zpěvačku nebude jednoduchý.

Po devíti letech opouští místo, v němž přivedla na svět svoje dva syny, a představovala si zde spokojený rodinný život. Bohužel po rozchodu s Tomášem Plekancem (36) je vše jinak. Zatímco hokejista se odstěhoval zpět do Čech, zpěvačka zůstala i se syny v Montrealu.

Rozhodnutí zůstat i po rozchodu v Kanadě vysvětluje zpěvačka tím, že synové zde chodí do školky a do školy. „Matyáš chodí do stejné školy už druhým rokem. Má to tam moc rád,“ řekla pro Aha! pro ženy. Návrat pro zpěvačku bude těžký, její druhý domov jí totiž přirostl k srdci. „Asi jsem kanadská máma, protože z Čech neznám ani školy ani školky, to se teď všechno budu muset naučit,“ přiznala Vondráčková s tím, že její synové hrají s kamarády hry, které možná ani v Česku nemají své alternativy.

Přestože o rozhodnutí návratu synů musel rozhodnout kanadský soud, Vondráčková údajně neplánovala zůstat v Kanadě natrvalo. „Nikdy jsem si to moc nepředstavovala, protože jsem myslela, že se spolu jako rodina vrátíme do Čech. Ale za okolností, které teď panují, mi to přijde jako špatný nápad. Je lepší být v prostředí, kde je klid a kluci to znají. Tatínek je může navštěvovat, kdykoli bude chtít. Chci pro ně co nejméně změn. Už tak je všechno dost jinak než dřív,“ řekla zpěvačka pro Aha! pro ženy.

Zatímco Vondráčková pomalu balí kufry, Plekanec buduje hnízdečko lásky pro sebe a Lucii Šafařovou (32), kterou synové už znají. „Mám perfektní vztah s kluky od Tomáše, byli jsme několikrát spolu a jsou strašně fajn. Říkají mi teta Šafi," řekla Šafářová pro magazín Pátek Lidových novin.

 Lucie Vondráčková dostala do těla! Natáčela klip pro Kanadu!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
jackpot
18. 6. 2019 • 11:27

Asi okurkova, u Lucie veverkova sezona.. 😎

mord
17. 6. 2019 • 18:43

Nechtějí ji tam tak proč se vnucovat. Doma jí bude líp

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.