Vondráčková měla v Kanadě návštěvu! Už se to blíží | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vondráčková měla v Kanadě návštěvu! Už se to blíží

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Foto Aha! - P. Macha, M. Hykl, D. Kundrát)

Poté, co hokejista Tomáš Plekanec (36) podpořil svou partnerku Lucii Šafářovou (32) na kurtech pražské Stromovky, odletěl do Kanady, aby navštívil syny Adama a Matyáše, které má se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (36).

U emotivního loučení s tenisovou kariérou své lásky nemohl hokejista chybět, poté se však hned vydal do zahraničí, aby mohl trávit aspoň nějaký volný čas se syny. „Počasí tomu neodpovídá, ale hokejové léto začíná. Po úspěšné baráži, ideální program,“ napsal hokejista na sociální síti k fotografii z Montrealu, a vysvětlil tím, proč za syny nemohl dříve.

V hashtazích také označil důvod své návštěvy - děti. Je tedy možné, že se jedná o jednu z posledních návštěv Kanady. Děti by se totiž podle rozhodnutí soudu měly v červnu vrátit do Česka.

Podle webu eXtra.cz nejel do Kanady hokejista sám. Údajně mu měla dělat společnost Šafářová, která má s jeho syny hezký vztah, dokonce jí oslavují pod přezdívkou. „Mám perfektní vztah s kluky od Tomáše, byli jsme několikrát spolu a jsou strašně fajn. Říkají mi teta Šafi,"prozradila tenistka v rozhovoru pro magazín Pátek Lidových novin.

 

 Na video s Tomášem Plekancem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Zombie_1
11. 5. 2019 • 23:55

Na každou s v i n i se vaří voda. A Lucince už klokotá. Nekoukala na děti a vedla štvavou mediální kampaň i s jejími šílenými fanynkami, proti jejich otci. Horší pro ni je, že ty kecy které vedla si česká justice přečte a udělá si obrázek sama, jak je prolhaná. Vysokoškolačka, odbornice na pohádky.

jackpot
11. 5. 2019 • 22:56

Neveru ji Plekanec neodpustil. On se v Kanade staral o deti a vidi na kamerach, jak mu v noci v Cechach skace Hadek pres plot za manzelkou. Nasadila mu parohy, ze se do dveri nevesel. Tak ji kopl do zadnice. ..no a pak Lucie spustila medialni tyaaatr.

jackpot
11. 5. 2019 • 22:53

Nechapu proc oni porad pisou. Vzdyt ukazala jak je prolhana a falesna. Tolik lzi uz vyprodukovala, deti odstrihla od otce.. Nastesti se ukazalo, ze predmanzelska smlouva plati take v Kanade, proto nema tak sanci vysoudit jeho miliony. Ale na detech se podepsala.. Je nechutne, co vsechno byla pro prachy schopna udelat..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.