Plekanec udělal Šafářové řezničinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Plekanec udělal Šafářové řezničinu!

»Pleky« jde na to. Ryba, místo hokejky kudla.
»Pleky« jde na to. Ryba, místo hokejky kudla. (Foto Instagram.com)

Jeden vážně neví, proč si ta kumštýřka Lucie Vondráčková (39) přestala s Tomášem Plekancem (36) rozumět, že to končí rozvodem. Vždyť ten chlap se umí postavit ke všemu!

Na ulici laská svojí milé Lucii Šafářové (32) prdelku, zaletí s ní do Paříže na její tenisové loučení a ještě ke všemu se fortelně točí kolem plotny. Udělal »Šafině« rybí řezničinu! „Expert v práci. Tak nevím, co budeme mít dneska k večeři, to bude filet jako vyšitej,“ hihňala se Lucie, když »Pleky« vyměnil hokejku za kudlu. Porcoval šupináče a vrátil jí její štiplavé poznámky: „Počkej, to budu jíst jenom já, já vám to nedám.“ Dílo se mu povedlo natolik, že Lucka musela smeknout: „Ty seš tak šikovnej.“

Lucie Šafářová prozradila, jak prožívá zápasy svého miláčka Tomáše Plekance:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
4. 6. 2019 • 06:01

Děti mají dávno pasy vrácené, a nikdo jim nezakázal cestovat. Ale na výlet do Paříže je to z Kanady docela daleko, zvlášť pro školáka. No, naštěstí soudy prohlédly nesmyslné finty a poslaly děti normálně do Čech, kam logicky patří a kde budou žít s oběma rodiči. Teď ještě rozumnou dohodu o péči a bude jim dobře.

jackpot
3. 6. 2019 • 20:55

Asi s rozmazlenou nevyrovnanou Vondráčkovou nebylo k žití. Potřebovala regiment chův, uklizečku a ani nedokázala dětem občas uvařit teplé jídlo. Plekancovi upírala kontakt s dětma. Nekomunikovala s ním. Chtěla odletět na Kubu, upřít dětem Vánoce s otcem. Proto se obrátil na soud. Ten musel v prosinci dvakrát zasáhnout proto, aby děti mohl vidět. Tehdy vzal dětem pasy. Přeji Plekancovi šťastnější volbu při výběru partnerky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.