Vondráčková po nuceném návratu: Sama bloumá Prahou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vondráčková po nuceném návratu: Sama bloumá Prahou!

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Profimedia.cz)

Musela opustit svůj domov v Kanadě a smířit se s tím, že její stále ještě oficiální manžel Tomáš Plekanec (36) čeká dítě s tenistkou Lucií Šafářovou (32). Teď se zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (39) objevila poprvé mezi lidmi a všechny překvapila.

Slzy si nechala mezi samotu čtyř stěn. Na procházce Prahou na sobě podle svědků nedávala vůbec nic znát. Naopak se zdálo, že si návrat do rodné země vyloženě užívá. Plná úsměvů se procházela v centru kolem Národního muzea nebo Kafkovy hlavy na Národní třídě a navštívila i Františkánskou zahradu. Ze všeho byla na větvi. Vždyť tolik se toho od její poslední návštěvy změnilo. „Netušila jsem, že je Praha momentálně královstvím koloběžek,“ podivovala se a přiznala, že jednu koloběžku si hned musela vyzkoušet. „Velká radost! Jsem ale moc zvědavá, jak dlouho mi vydrží. Co kluci,“ vtipkovala na facebooku a zřejmě se tak snažila nemyslet na to, že její manžel už má život zařízený jinde a s jinou.

Vleklý rozvod

Ještě před rokem bylo přitom všechno jinak. Lucka klidný život v Kanadě s manželem Tomášem Plekancem a jejich dvěma synky Matyášem (7) a Adamem (4), ale pak se všechno obrátilo o 180 stupňů. Krize v manželství vyústila do drsných rozvodových bitev a boj o to, kde bude s dětmi dál žít. Nakonec rozhodl soud a před dvěma týdny na to došlo - blondýnka musela opustit Kanadu, kde prožila osm let.

Mimino na cestě

Před 14 dny přijela do Prahy jen se dvěma kufry, ale ty, které jsou pro ni nejcennější, s sebou neměla. Předtím si je vyzvedl jejich tatínek a odjel s nimi na společnou dovolenou, kde jim možná hodlá oznámit i to, že se brzy dočkají sourozence. Jeho přítelkyně Lucie Šafářová už těhotenství i potvrdila oficiálně.

 Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
17. 7. 2019 • 12:47

Komediantka za každou cenu...

Dianthos
12. 7. 2019 • 10:51

Lucka už toho do bulváru nalhala tolik, že každý další rozhovor by jí jen utopil. Ona si vystačí se samomluvou na sociálních sítích, kde jí nikdo nemůže položit nevhodnou otázku.

jackpot
11. 7. 2019 • 16:48

Pote co se v Kanade udrela (s uklizeckou na uklid, trema chuvama na hlidani, detma furt ve skole skolce, detem ani teple jidlo neuvarila..) musi ted holka odpocivat . Dobre udelali, ze ji z te Kanady vypoklonkovali. Deti konecne mohou byt se svym otcem a babickou, ktere od nich chtela odtrhnout.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.