Vondráčkové rozlučka s Kanadou: Tohle byl náš domeček | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vondráčkové rozlučka s Kanadou: Tohle byl náš domeček

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Aha! Tůma)

Lucie Vondráčková (39) na sociální síti Instagram poměrně často seznamuje své fanoušky s okolím krásného Montrealu, kam po kruté zimě konečně zavítalo léto. Zpěvačka nedávno své sledující seznámila se školou, kam chodí její synové, a tentokrát ukázala domeček, kde žila s Tomášem Plekancem (36).

Pobyt v Kanadě se zpěvačce pomalu krátí. Koncem června by měla odletět i se syny zpět do Česka. O návratu synů rozhodl na počátku února kanadský soud. Proto není divu, že si Vondráčková užívá každou volnou chvíli.

Vondráčková na sociálních sítích často sdílí inspirační nebo motivační citáty. Své příznivce také seznamuje s okolím Montrealu. Tentokrát zpěvačka fanouškům při své projížďce na kole ukázala, kde žila s dětmi a s hokejistou Plekancem, se kterým se momentálně rozvádí.

„Tohle byl náš domeček, který jsme měli moc rádi,“ řekla Vondráčková podle Super.cz. Na kole dojela až k dětskému hřišti, kde si její synové hrají. Pokud bude podobné projíždky provozovat i v Čechách, se jistě brzy dozvíme.

 Vondráčková: Jako maminka se musím rozčtvrtit!



Přečtěte si
domino22
6. 7. 2019 • 15:01

Plekancovi to víc slušelo s Vondráčkovou.... ta druhá je taková babochlap. Jenže Vondráčková je jako každá héérečka a zpěvačka pěkná štět­k.a.­....­....­....­....­....­....­....­....­....­.. proto to tak dopadlo.

malavelka
18. 6. 2019 • 10:13

soudy by se měly snažit být spravdlivé,a nedívat se kdo je kdo.

kristinn
31. 5. 2019 • 19:44

píšte si, čo chcete, ale je to krásna žena...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.