Plekanec vyřkl razantní NE! Kvůli Šáfářové? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Plekanec vyřkl razantní NE! Kvůli Šáfářové?

Pro Tomáše Plekance je rodina na prvním místě.
Pro Tomáše Plekance je rodina na prvním místě. (Foto ara)

Bývalý hokejový reprezentant Tomáš Plekanec (36) odmítl nabídky ze zahraničí! Svou kariéru tak dohraje v Česku. Důvody proč nabídky nepřijal, jsou zřejmé - chce zůstat kvůli rodině.

Hokejista nedávno se svou partnerkou Lucií Šafářovou (32) oznámil, že na Vánoce se jim narodí první společný potomek. Dalším důvodem, proč  Plekanec nabídky ze zahraničí odmítl, je stále nevyřešený rozvod se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (39), s níž má dva syny.

Hokejista dostal nabídku z Ruska a Švýcarska. „Zájem ze zahraničí vždycky potěší. Tyhle nabídky ale odmítám. Kariéru rozhodně ukončím u nás,“ řekl Právu Plekanec.

V uplynulém ročníku působil v klubu Jaromíra Jágra na Kladně, rozhodnutí o pokračování angažmá ale zatím nepadlo. Variantou je i návrat do Komety Brno.

Variantou je i návrat do Komety Brno, tedy do města, ze kterého pochází nastávající maminka Šafářová.

Zdroj: https://stars24.cz/celebrity/ceske-celebrity/11660-tomas-plekanec-prozradil-jake-nabidky-odmita-mluvi-snad-o-rozvodu

 Plekanec na Trenérovi roku perlil: Musím teď šetřit peníze, smál se

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
17. 7. 2019 • 18:53

Honza Novotný, pomahatachranit, zemba, také dříve Jan Slouk a Kdovíjakáželva - pořád jedno hnízdo. Ztrapňujete se na všech diskuzích stále víc a víc. Máte děti? Opustil byste je kvůli trucovité manželce, která se rozhodla vás vydírat? Vaše stále opakovaná věta " aby se rozvedl levně " je směšná. Vondráčková nemá nárok naprosto na nic, jedinou povinnost má Plekanec vůči svým dětem a tu také v maximální míře plní. A jestli si opravdu myslíte, že její sexuální služby ( a nic víc nedělala ) za asi 5- 6 let soužití mají cenu 140 milionů, tak zasloužíte zavřít do blázince, stejně jako ta umanutá zlatokopka. Nepíši nikdy vulgárně, jak jste si mohl všimnout. Ale VY si nic jiného nezasloužíte.
A Plekancovu profesní budoucnost nechte na něm !!!

malavelka
17. 7. 2019 • 17:30

Nerada mluvím o božích mlýnech, nebo že každý skončí po zásluze.... Pravda, že nějaké poučení dostává během života každý, ale jsou ignoranti a sukovití jedinci, kteří pomaučení ignoirují a pokračují ve svých hloupých nebo zlých počinech.
Neměla Vopndráčková zůstat tady a nikdy do Kanady nejezdit? Věnoat se plně své práci? Možná by to vyšlo nas tejno, ale možná pro ni i lépe.

delfinek_8
17. 7. 2019 • 16:31

Fascinuje mě, kolik zavádějících a nepodložených informací se objevuje tady v diskuzích. A tyto informace se pak díky dalším diskutujícím šíří dál a do dalších diskuzí. O Plekance zahraniční kluby projevily zájem už v listopadu, kdy se s Montrealem domluvil na ukončení smlouvy, to ale prohlásil, že sezónu dohraje v ČR. Logicky se tak po skončení sezóny tyto týmy ozvaly znovu, jestli se náhodou nezměnila situace. To, že chce zůstat v ČR, je logické, navíc není v situaci, kdy by se potřeboval hokejem finančně zabezpečit. Navíc v KHL by se musel vypořádat opět s dlouhým cestováním, časovými pásmy a bydlení po hotelích (Plekanec si v rozhovorech pochvaloval, jaká je to příjemná změna hned po zápase jezdit domů). Myslím, že si chce poslední rok(y) kariéry především užít a hokejem se bavit. Podle mě se tak dlouho rozhoduje, protože Kladno je jeho mateřský klub a má k němu vztah, šance na titul je ale výrazně vyšší v Brně.

rose.34@...
17. 7. 2019 • 15:17

Jen si tak říkám, nakolik Vondráčkovic klan vládne logikou. Otec dělá vše pro to, aby mohl trávit čas se svými syny, já se zmíním, že by možná mohl vynechat sezónu a věnovat se rodině a vy napíšete, že měl nechat děti v Kanadě...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.