MEGA TRAPAS Vondráčkové: Raději měla mlčet! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

MEGA TRAPAS Vondráčkové: Raději měla mlčet!

Lucie Vondráčková v traileru k filmu Hotel Limbo.
Lucie Vondráčková v traileru k filmu Hotel Limbo. (reprofoto Vimeo)

V Kanadě žila dlouhých devět let se syny a s manželem Tomášem Plekancem (36), se kterým se rozvádí. Jak to tak vypadá, přestěhování do převážně anglicky mluvící země způsobilo to, že Lucie Vondráčková (39) zapomíná slovíčka mateřského jazyka.

Roky užívala angličtinu každý den a poznamenalo ji to. Lucie Vondráčková se na sociální síti natáčela v hotelovém pokoji, kde se točil i seriál Arabela, a fanoušky chtěla po místnosti provést i s podrobným komentářem. Její popisování však skončilo trapasem. Zpěvačka si totiž nemohla vybavit některá česká slovíčka a plynulá mluva jí dělala velký problém.

„Tohle to je houpací… nevím co… A tady je takováhle… malá… jak se tomu říká? Bedroom,“ zaznělo dle Blesku ve videu budoucí bývalé manželky Tomáše Plekance. Zpěvačka však ke konci dodala, že je velmi unavená a tak jí fanoušci pravděpodobně odpustili drobné výpadky.

 Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
waki@...
16. 8. 2019 • 14:19

ⓈpFling.com — skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sеx partnera!

jackpot
13. 8. 2019 • 18:24

pomahatachranit) Boze. Si fakt myslis, ze ti ty blaboly nekdo basti? Nevernice Vondrackova se nechala nachytat pri nocnich navstevach s Hadkem. Vsechno nahrala security kamera. Stary Vondrace potvrdil, ze rozvod planovala pred vice nez rokem od rozchodu. Ti dva jsou davno od sebe. Ona tu vsem valila kliny do hlavy jak spolu žijou jako rodina a pritom ke konci vztahu ani nezili spolu. On byl v Torontu a ona v Montrealu. Jezdil za detma. Kdyz je hlidal, ona jela delat karieru s Hadkem.

pomahatachranit
13. 8. 2019 • 17:34

dianthos@: mlčet bys měla tak leda ty, sama se můžeš přerazit, jak čteš každej její příspěvek a pak tady něco povídej o tom, kdo má mlčet , a jak se řekne ložnice po brněnsku? Tam kde lehajooo dva nevěrníci?

pomahatachranit
13. 8. 2019 • 17:31

To se přece lidem, kteří uměj víc jazyků, stává úplně běžně. Megatrapas je to, že se tomu někdo směje , to asi musí být trochu b.b.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.