Vondráčková a fešák z letiště: SPOLEČNÉ CHVÍLE V CIZINĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vondráčková a fešák z letiště: SPOLEČNÉ CHVÍLE V CIZINĚ!

Lucie Vondráčková a Tomáš Zonyga spolu tráví čas i mimo natáčení.
Lucie Vondráčková a Tomáš Zonyga spolu tráví čas i mimo natáčení. (Foto: Aha! Tůma, Facebook, archiv Blesku)

Společně tráví čas nejen na place při natáčení filmu v Kana dě. Po boku Lucie Vondráčkové (39) se nachází fešný parkourist a Tomáš Zonyga (26) i mimo kamery. Ja ko správný gentleman ji doprovází po práci až k prahu domu, který stále platí její manžel Tomáš Plekanec (36).

Zpěvačka a herečka bydlí v prázdném baráku. Z původního vybavení tam zůstal snad jen koberec a krb. Dokonce i postel jí museli koupit hned při příletu do Kanady. Pronájem je zaplacený do 30. srpna, do té doby má Vondráčková kde složit hlavu.


Naštěstí by do daného data měla být její část filmu Limbo dotočená. Zonyga, který přiletěl s Lucií z Prahy, je ubytován v úplně jiné čtvrti. Podle informací deníku Aha! přebývá u syna režisérky Martiny Adamcové (53). „Chtěl bych všechny ujistit, že Lucka je v baráku sama,“ tvrdí člověk z jejího blízkého okolí.
Zonyga je nejen parkourista, ale také zpěvaččin osobní strážce. Po natáčení chodí na procházky a doprovází Lucku k domu, aby se jí nic nestalo. Jeho sympatie k ní dokazuje i jeho nulový honorář. Na nabídku zahrát si v připravovaném snímku kývl za pouhé hrazení veškerých nákladů.

Lůca je kámoš, ne žrádlo
Lucie a Tomáš unisono tvrdí, že mezi nimi není nic víc než přátelský vztah. „Lůca je kámoš, ne žrádlo,“ vyjádřil se Tomáš na sociální síti v parafrázi na známou hlášku z animovaného film Hledá se Nemo určenou žralokovi.

 Vondráčková: Jako maminka se musím rozčtvrtit!

 



Přečtěte si
Dianthos
21. 8. 2019 • 12:12

Kam tedy zmizelo zařízení z domu? To už mohla Lucka také upřesnit, když zveřejňovala fotografie.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.