Plekanec promluvil o miminku: Nepochopíte, na co se těší! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Plekanec promluvil o miminku: Nepochopíte, na co se těší!

Nastávající tatínek Plekanec: Prozradil termín porodu!
Nastávající tatínek Plekanec: Prozradil termín porodu! (archiv Blesku)

Hokejista Tomáš Plekanec (36) evidentně zažívá po boku nové lásky Lucie Šafářové (32) euforické stavy. Společně se těší na prvního potomka a v souvislosti s tím stále ještě manžel Lucie Vondráčkové (39) odtajnil hned dvě věci.

V rozhovoru pro NHL.com podle Blesku na první dobrou vyzradil termín porodu své nové partnerky. „Je to vzrušující čas. Procházet tím znovu, v životě není nic lepšího než mít novorozence. Mělo by to být někdy v polovině prosince, takže to pro nás bude krásný vánoční dárek,“ řekl dvojnásobný tatínek, který má už s Lucií Vondráčkovou syny Adama (4) a Matyáše (7).

A překvapivě dodal, že se těší i na situace, z nichž většina tatínků spíš prchá. A ani maminky je vždycky nezvládají zrovna s nadhledem. „Moc se těším na to, až se zase nevyspím, až budu měnit plenky a na všechny ty úžasné věci, co s tím souvisí,“ prohlásil natěšený Plekanec.

Stejně tak se možná těší, až konečně skončí jeho první manželství i formálně před soudem. Jenže konec rozvodu je zatím prý v nedohlednu.

 

 



Přečtěte si
waki@...
16. 8. 2019 • 14:36

ⓈpFling.com — skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sеx partnera!

fany22
14. 8. 2019 • 18:49

dianthos- hřebíček na hlavičku. Bylo by taky celkem zvláštní, když se pohybovala mezi lidmi, obzvlášť filmaři, kdyby někoho nepotkala. Bedroom asi používala častěji... A ty " kroužky" asi nebyly hlavní důvod tvrdohlavého setrvávání. No, je jí přáno. Asi v tom opojení i zapomněla, že děti mají taky tátu a celou širší rodinu a že češtinu budou potřebovat...

Dnesjekrasnyden
14. 8. 2019 • 17:54

Budiž mu to přáno ! Jen aby pro samé plenky nezapomněl, že má ještě dvě další malé děti, které táhl přes půl světa, aby se jim prý mohl věnovat.

Dianthos
14. 8. 2019 • 17:26

DWEI - Trenéra synů po boku má, ale zřejmě opravdu jako kamaráda.
Věříme tomu, že si Lucka po roce a půl samostatného života v Montrealu a měsíci v Čechách, nemůže vzpomenout, jak se řekne česky "ložnice" a její mladší synek nemluví česky, aniž by měla anglicky hovořícího přítele? Tolik trvá na životě ve zmrzlé Kanadě, které roky nemohla přijít na jméno a těšila se domů do Čech? Jenom ty Plekancovy peníze, které by ráda vysoudila, v tom patrně nebudou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.