Šafářová a Plekanec: Jedou pro dcerku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šafářová a Plekanec: Jedou pro dcerku?

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec budou brzy rodiči.
Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec budou brzy rodiči. (Foto Aha! – Mária Rušinová, Profimedia.cz, Reuters, facebook)

Chvilku dělali drahoty, ale pak si řekli: „Když už to prasklo, kápneme božskou.“ Tomáš Plekanec (36) a Lucie Šafářová (32) se pochlubili, že jsou v radostném očekávání.

Hokejový mazák a ještě donedávna tenisová diva promluvili. Tomáš má ze sedmiletého vztahu s kumštýřkou Lucií Vondráčkovou (39) kluky Matyáše (7) a Adama (4) a od své současné Lucky by bral dcerku. „Tak by možná bylo zajímavé mít holčičku. Ale ještě nevíme a je nám to samozřejmě jedno. Jsme teď hlavně šťastní,“ řekl »Pleky« magazínu DNES.

Jenže ono to štěstí kalí rozvodové tahanice a nechutná válka o synky s Vondráčkovou. „Určitě jsem nečekala, že jejich rozvod bude tak škaredý. A asi to nečekal ani Tomáš. Ale od začátku jsem na jeho straně a nikdy mě nenapadlo se našeho vztahu vzdát,“ postavila se za svého milého Šafářová. „Tomáše ničilo nejvíc, když nemohl vídat kluky,“ dodala. Plekanec si teď sice přivezl chlapce z Kanady do Česka, ovšem tím nechutné sváry s bývalkou neskončily...

Na video s Tomášem Plekancem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
2. 9. 2019 • 07:00

pomahatachranit- O tom, kde chce Vondráčková žít, už vypustila čtyři verze, vyberte si. Ale rodiče jsou dva a když se neshodnou, posoudí situaci soud. Tak to v naší společnosti chodí.
Za vaše bláboly o útěku od dětí byste se měl stydět. V. věděla, že tam bude P. končit, věděla to i Adamcová. Tak proč lžete? A že P. podepsal na rok v Brně vás opravdu trápit nemusí. Je to živitel rodiny a jak si to zařídí je jen jeho věc.

pomahatachranit
13. 8. 2019 • 18:07

dianthos: Mozky dětem vymývá Plekanec, a to fest. Násilím je přitáhl do Prahy, jakože je nutně musí mít vedle sebe a nemůže bez nich žít, přitom už tehdy čekal dítě s milenkou, teď teda hraje za Brno a bude tam i bydlet, takže vlastně u dětí rozhodně nebude. Kdy se o ně asi tak chce starat, děti jsou po-pá ve škole a on o víkendu hraje, paráda.Místo aby je nechal v klidu žít s mámou tam, kde byli celej život zvyklí, tak kecal před soudem, jak s nima musí bejt a pak udělal to co vždycky: zaseč od dětí ujel.Už potřetí. Poprvé loni v létě, kdy ujel z ČR do Kanady za Šafářovou a děti chtěl nechat s LV v ČR, aby neobtěžovaly, podruhé na podzim, když odjel z Kanady do ČR, jakože "přestal hrát v NHL", přitom jen ujel před rozvodem v Kanadě a potřetí opustil děti teď, bydlením a hraním v Brně. Jasně, můžou za ním občas na návštěvu, mám v Brně příbuzenstvo a vím, jak často se vídáme , po D1 super cesta smrti.Do toho se snaží kydat na svou stále ještě ženu co nejvíc špíny, aby se nepoznalo, jak to je ve skutečnosti.

jackpot
5. 8. 2019 • 12:52

Nevernice Vondrackova se snazi Plekace pupmnout o vic nez 120milionu. To je nezpochybnitelny fakt.

jackpot
5. 8. 2019 • 12:44

Corso: Co pozaduje Vondrackova od Plekance je bezne na netu k dohledani. Pravnicka Plekance o tom vydala prohlaseni. Ale zajimavy je odtajneny navrh vyrovnani. Ten pravy. Ne ten, co Vondracek zfalsoval a dal do medii. Na netu jsou k nahlednuti obe verze.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.