Vondráčkové nastávají krušné časy: Cizinkou v Česku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vondráčkové nastávají krušné časy: Cizinkou v Česku!

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (profimedia.cz)

Zatímco Tomáš Plekanec (36) netrpělivě čeká, až se mu synové vrátí zpět do Čech, jeho stále ještě manželka Lucie Vondráčková (39) si užívá poslední chvíle v Montrealu. Zpěvačka v posledních měsících své fanoušky na sociální síti seznamuje se svým životem v Kanadě, brzy ji ale čeká velká změna.

Zpěvačka na sociální síti Instagram prostřednictvím krátkých videí seznamuje své fanoušky se svým životem v Montrealu. Nedávno se pochlubila bydlením, kde léta žila spokojený rodinný život s Plekancem a syny. Nyní ukázala dům, kde žije v současné době.

Kromě bydlení zpěvačka také prozradila, kam chodí její synové do školy a dle stars24.cz odtajnila, že kanadští rodiče děti nechávají většinou ve školce dlouho. Vondráčková ale údajně svého syna Adama vyzvedává dřív, když ještě ostatní děti spí. „Počkám si na něj a jedeme jako první,“ vysvětluje.

Zpěvačka již odpočítává poslední týdny v Kanadě a pomalu se připravuje na změnu, kterou jako máma bude muset podstoupit. Není však pochyb, že tuto změnu zvládne na jedničku. „Asi jsem kanadská máma, protože z Čech neznám ani školy ani školky, to se teď všechno budu muset naučit,“ přiznala zpěvačka s tím, že její synové hrají s kamarády hry, které možná ani v Česku nemají své alternativy.

„Za chvilku se ze mě musí stát česká máma,“ řekla zpěvačka dle webu stars24.cz. Vondráčková by koncem června měla odletět ze země, protože jí končí vízum a dětem školní rok. Navíc o návratu synů Adama a Matyáše do Česka rozhodl kanadský soud.

Vondráčková: Jako maminka se musím rozčtvrtit!



Přečtěte si
yokky
17. 6. 2019 • 18:04

Jaka cizinka v Cesku???????co to mele­te????­?🤦‍♀️🤦­‍♀️🤦‍♀­️🤦‍♀️🤦­‍♀️🤦‍♀­️🤦‍♀️🤦­‍♀️🤦‍♀­️🤦‍♀️🤦­‍♀️,,je Ceska ,nee??

fany22
11. 6. 2019 • 06:09

Stále opakovaná lež se nestane pravdou. Neplánoval tam ještě několik let hrát, byl tam nejstarší, málo ho stavěli. Neutekl od dětí, skončila mu smlouva, naopak L. se měla vrátit a zůstala tam podvodem !! Nešlo o výši výživného, navrhoval tady dobrovolně totéž i z nižšího příjmu ( specielně znovu pro její bližní : š k o l n é , placení aktivit, příspěvky na dovolené + 60.000,--). Lucii šlo jen o odporné vydírání absurdních peněz pro ni. A vy, její bližní jí radši už nepo­máhej­teanec­hraň­te! Ubližujete jí víc, než si myslíte.

picoda
8. 6. 2019 • 19:56

fanny22

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.