Plekanec a Šafářová zakládají rodinu: CO ZPŮSOBILO OZNÁMENÍ O MIMINKU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Plekanec a Šafářová zakládají rodinu: CO ZPŮSOBILO OZNÁMENÍ O MIMINKU!

Tomáš Plekanec, Lucie Šafářová
Tomáš Plekanec, Lucie Šafářová (Foto: Michal Beránek (Sport))

Když se na začátku května loučila v Praze s tenisovou kariérou, její blízcí vyslovili přání, aby měla co nejdřív mimčo. A tenistka Lucie Šafářová (32), která teď žije s hokejistou Tomášem Plekancem (36), ho bleskově splnila.

Podle informací Aha! je totiž sportovní pár, který to oficiálně dal dohromady ani ne před rokem, v očekávání. „Všechno je to velice čerstvé, ale rozlučkovou čtyřhru před třemi týdny na French Open už hrála v požehnaném stavu,“ prozradil zdroj z hokejového prostředí.


Na sourozence se tak můžou těšit Tomášovi synové Matyáš (7) a Adam (3), které má z rozpadlého manželství se zpěvačkou a herečkou Lucií Vondráčkovou (39). Ti prý vzali novou tatínkovu partnerku za svou. „Mám s kluky perfektní vztah, jsou strašně fajn. Říkají mi teta Šafi,“ pochlubila se Šafářová pro magazín Lidových novin.

A radostí bez sebe bude i její neteř Anna. Byla to právě ona, kdo na turnaji ve Stromovce vyslovil přání, aby to s narozením potomka vzala hopem. „Ahoj teto, taky ti gratuluji ke tvé kariéře a už se těším na bratrance a sestřenice,“ pravila tehdy mladší ze dvou neteří.
Teta Šafi se tak brzy stane i maminkou Šafi.



Lucka a Tomáš: Rodina se rozrůstá
Oficiálně těhotenství bývalé tenistky ještě nepotvrdili. Do světa ale krátce poté, co se objevily spekulace o miminku na cestě, poslali Tomáš s Luckou zprávu, která se dá vykládat různými způsoby. „Máme radost, že se naše rodina rozrůstá a můžeme pomoci dobré věci,“ napsali na své sociální sítě, když oznámili spolupráci s nadací Radost dětem.

Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
wdhpfrtvgh...@...
27. 6. 2019 • 09:36

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

-bello-
26. 6. 2019 • 01:43

Ta husopaska, co si z rozvodu udělala kšeft se pomine.Ta se pomine! Dobře jí.Prej si hvězda zůstane v Kanadě, tatíku plať a občas se stav! Vyčůraná husopaska s vyjádřováním dítěte.Hihňá se jak puberťačka, kecy má jak puberťačka a nároky jak kalkulačka ! Jestlipak jí Plekanec taky nemusel kupovat hlasy ve Slavíkovi?

Dianthos
25. 6. 2019 • 15:33

Vondráčková podala žádost o rozvod téměř před rokem. O něco kratší dobu mají vztah Šafářová s Plekancem v rozvodu. Prožili ten čas společně, přežili nezáviděníhodné situace, dá se říci, že se velmi dobře znají. Pokud se rozhodli založit rodinu, přeji jim krásné, zdravé a chytré děťátko, stejně v životě úspěšné, jako jsou oni dva.
I když Lucii Šafářové spíše přeji, aby informace o jejím těhotenství nebyly pravdivé a ona si skutečně mohla prožít své sny, než založí rodinu. Domnívám se, že je možné, že k rodinnému životu jí motivuje partner, který je rodinný typ a jeho děti mu jistě velmi chybí.
Rodina a fanoušci LV, kteří si vylévají frustrace na nové partnerce jejího manžela, by se měli nad sebou zamyslet. Proto, že Vondráčková selhala jako manželka, nemusejí ničit život dobrákovi, který se s ní oženil, když po velmi krátké známosti nečekaně otěhotněla. To ona nedodržela dohody, ona nezvládla být "hokejovou manželkou", což se od ní, samozřejmě, očekávalo. Nakonec nezvládla ani rozvod ve slušnosti a myslela více na miliony exmanžela, než na vlastní děti.
Vinu za její nevydařené manželství a jeho nestoudný konec, nemůžete dávat férové a hodné sportovkyni, která se provinila pouze tím, že "byla po ruce", když už měl Plekanec plné zuby své manželky a chtěl žít normální život v lásce, úctě a harmonii.

kinki
24. 6. 2019 • 09:12

svatadala, ty v akom storoci zijes??? Mala by si vediet, ze za rozpad manzelstva mozu obaja.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.