Britská modelka Cara Delevingneová má dobrý vkus: Zářezy andílka, co je na holky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Britská modelka Cara Delevingneová má dobrý vkus: Zářezy andílka, co je na holky!

Cara Delevingneová
Cara Delevingneová (Foto: Profimedia.cz)

Vypadá jako nevinnost sama, ve skutečnosti si supermodelka Cara Delevingneová (26) dělá, co chce, a je jí jedno, jaké jsou konvence a kdo se dívá. Provokuje na sociálních sítích, je otevřeně bisexuální. Líbá kluky i holky a teď po ročním randění konečně přiznala, že má další přítelkyni. Hmm, její »zářezy«, to je high society!

Jako dcera developera Charlese Delevingne (69) vyrůstala v jedné z nejbohatších čtvrtí světa, londýnské Belgravii. Luxusní bydlení, elitní školy, vybraná společnost, za kmotru jí šla herečka Joan Collinsová. Není divu, že má Cara tak mlsný jazýček. Jako partnery si vybírá jen slavné a úspěšné, i tentokrát zvolila herečku. S Američankou Ashley Bensonovou (29) už je sice přes rok, dokonce spolu bydlí, teprve teď to ale veřejně přiznala. Fotografové dvojici sledují delší dobu a poté, co je načapali, jak si domů nesou lavici na erotické sadomaso hrátky, už to nikoho nepřekvapilo. Jenže Cara nemá ve zvyku ve vztahu vydržet nějak dlouho, většinou si zašpásuje a hledá dál. A když to není její přelétavost, tak zase práce a hobby. Kromě modelingu totiž ještě hraje ve filmech, píše, skládá hudbu a navrhuje módu.

Paris Jacksonová (21)
Líbání na ulici v Hollywoodu, dovolená v Londýně, Vánoce v Praze, holky si svou krátkou aférku v březnu minulého roku užily dosyta. Jenže Cara měla v merku i jiné, takže to neskončilo v dobrém. Paris je ale na kluky i na holky, takže zanedlouho skončila v posteli s manažerem Guns N’Roses Andreiem Gillotem.

Michelle Rodriguezová (40)
Herečka známá ze série Rychle a zběsile s Carou randila pár měsíců na začátku roku 2014. Zašly na basketbal, dováděly u moře, vypadalo to na velkou lásku. „Je drsná. V bitce byste si s ní nechtěli zahrávat,“ řekla o bývalé milence.

St. Vincent (36)
Vážný vztah měla až s americkou zpěvačkou a kytaristkou. Chodit spolu začaly v červnu 2015 a rozešli se až v září 2016. Vogue prozradila, že až tahle žena, vlastním jménem Annie Erin Clarková, jí pomohla pochopit skutečný smysl lásky. Vztah ukončily kvůli Cařině slávě a nabitému pracovnímu programu obou žen.

Miley Cyrusová (26)
Zpěvačka se v září 2013 rozešla se snoubencem a u Cary našla lék na zlomené srdce. Na Twitter dala fotku, jak si olizují jazyky, zřejmě aby Liam Hemsworth (29) žárlil, a několikrát se spolu objevily mezi lidmi. Nic vážného ale z románku nebylo. Miley se nakonec vdala za Liama.

Rita Oraová (28)
Až příliš dobré kámošky? Přátelit se začaly už v roce 2012, říkaly si »manželko«, byly neustále spolu, po divoké hádce na párty se ale bavit přestaly. Naštěstí si to ale vyříkaly a zase se k sobě měly. Ora dokonce o jejich blízkém vztahu napsala song Girls.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.