Bydlení »nejkrásnější lékárnice«: Luxus s puncem božského klidu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Bydlení »nejkrásnější lékárnice«: Luxus s puncem božského klidu

Jana Doležalová
Jana Doležalová (Archiv)

 Když hledala spolu se svým partnerem místo pro rodinu, chvíli to trvalo. „Chtěli jsme něco v přírodě, za městem, ale zase v dojezdové vzdálenosti od Prahy, kde mám často povinnosti,“ vysvětlila Jana Doležalová, proč to nešlo lehce.

Nakonec se ovšem zadařilo. Lékárnice se se svým mužem přiklonila ke koupi jednopodlažního domu nedaleko Říčan v dispocizi 4+kk.

 „Nejvíc tu miluji ten klid. Jsme na konci vesnice a cestu sem zahrazuje závora, takže tu mám též pocit bezpečí, což oceňuji hlavně kvůli Verunce,“ dodává modelka, moderátorka, farmaceutka a od podzimu také zastupitelka města Říčany a členka dozorčí rady Nemocnice Říčany.

Magistra Jana Doležalová radí, co dělat při prvotních příznacích infekce.

Video se připravuje ...

Jana prý miluje zahradu s jezírkem na koupání. Z interiéru domu má pak nejraději obytnou místnost. „Hned, když jsem sem poprvé přišla, mě zaujal moderní krb,“ ukazuje redakci Blesku.cz. Spokojená je i s barevností interiéru, který je laděný do tmavých přírodních tónů s převahou hnědé. Taková je též kuchyňská linka, jejíž skříňky zabírají celou stěnu, takže úložného prostoru je v kuchyni dostatek, což majitelka oceňuje, protože vaří ráda. „Akorát budeme muset výhledově nechat vyměnit nerezovou pracovní desku. Vypadá krásně, ale na údržbu je velmi nepraktická, je na ní všechno vidět.“

Voříšek a Doležalová o lásce na pracovišti: Co je v domě...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
18. 8. 2020 • 15:34

Ano,luxus to bezesporu je,ale postrádá to teplo domova...naprosto neosobní,jenom ukázka práce architekta.

libormer
18. 8. 2020 • 12:51

Taky si lehla pod boháče...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.