Slavné Janičky zapařily: ATB a bublinky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Slavné Janičky zapařily: ATB a bublinky!

Večírek si všichni očividně užívali!
Večírek si všichni očividně užívali! (Foto: Cafe 80's)

Moderátorka Jana Adamcová (45), herečka Jana Stryková (38) a modelka a farmaceutka Jana Doležalová (35) nedávno vyrazily do jednoho z vyhlášených barů metropole, aby oslaviliy svůj nedávný svátek!

„Já mám ráda Mochito, ale s chutí ochutnávám i jiné drinky. V poslední době zejména nealkoholické, vzhledem k mému stavu. Beru antibiotika, takže momentálně piju něco, co mě osvěží, nakopne a neobsahuje alkohol,“ svěřila se Jana Stryková, kterou do pražského klubu Cafe 80's  doprovodil její přítel.

Další oslavenkyně Jana Adamcová si večer rovněž báječně užívala: „Osmdesátá léta ve mně evokují diskotéky a první vrásky z lásky. Je báječné, když se můžete aspoň na chvilku vrátit zpět, do těch hezkých vzpomínek, díky této klubové atmosféře. Je to takový očistný pocit, nabijete si baterky a jedete dál,“ uvedla sympatická moderátorka, která popíjela hlavně suché bílé víno a bublinky.

VIDEO: Adamcové dcera hraje v muzikálu Čas růží!



Přečtěte si
ivoadler
30. 5. 2017 • 13:46

Ano, Stryková opravdu potřebuje nakopnout. Když se nenajde někdo jiný, ujal bych se toho. Když Janička Doležalová odloží nacvičený úsměv, stává se z ní ordinérní panička.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.