Pravda o vyhazovu Doležalové ze zpráv: TOHLE NIKDO NEČEKAL! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pravda o vyhazovu Doležalové ze zpráv: TOHLE NIKDO NEČEKAL!

Překvapivá dohra čachrů na Primě! Voříšek přijde o parťačku Doležalovou napořád?
Překvapivá dohra čachrů na Primě! Voříšek přijde o parťačku Doležalovou napořád? (FTV Prima, archiv)

Po boku Karla Voříška (56) se ve zprávách CNN Prima News objevila místo Kláry Doležalové (46) z čista jasna Markéta Fialová (49). Jenže o žádný vyhazov moderátorky se podle Super.cz nejedná. Klára prý měla jen odletět na dovolenou. Proto ji Markéta, která před lety moderovala s Karlem zprávy na Nově, zaskočila.

Nicméně diváci jsou prý z menší rošády na Primě nadšení. Spekulace, že by tedy měla Fialová po boku Voříška setrvat, ale nikdo nepotvrdil. „Spekulace, které se teď vyrojily, že by mě měla Markéta Fialová nahradit navždy, nemohu nijak potvrdit ani vyvrátit, já takové informace nemám," řekla Super.cz Klára Doležalová. Ta by se měla po boku svého moderátorského kolegy objevit na obrazovce už v příštím týdnu.

Karel Voříšek o CNN Prima News: Zůstane mu parťačka Doležalová?

Video se připravuje ...

„Letos jsem jsem potřebovala vypnout víc než kdy jindy. Potřebovala jsem si odpočinout s rodinou, jsem za to Markétě vděčná," upřesnila moderátorka, že je ráda, že ji vůbec poprvé televizní stanice umožnila plnohodnotný záskok. Zda ale dojde na výměnu, nechává na vedení. Sama doufá, že nikoliv.

Markéta Fialová o jejím vztahu k televizi.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.