Tak je to tady! Šebrle to dal dohromady s Perkausovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tak je to tady! Šebrle to dal dohromady s Perkausovou!

Perkausová a Šebrle ve Velkých zprávách
Perkausová a Šebrle ve Velkých zprávách (Lenka Hatašová)

Doba dovolených vrací na obrazovky dvojice, které jinak se startem zpravodajské stanice CNN Prima News z televize zmizely! Diváci se po oprášení tandemu Markéta Fialová (49) a Karel Voříšek (56) mohou těšit i na comeback Evy Pekausové (25) a Romana Šebrleho (45).

Zatímco Eva teď moderuje na CNN pořad o celebritách Showtime, Roman uvádí ranní sportovní zprávy. A právě v ranním vysílání se teď sejdou. Pořad Nový den (běží mezi 7. a 9. hodinou, pozn. red.) budou spolu uvádět od 27. do 31. července. Týden před tím si ho Perkausová střihne s Petrem Vágnerem (42), se kterým se zase zná z bývalého společenského magazínu Top Star.

Ranní ptáče dál doskáče...

„Nejsem ranní ptáče, tak jsem zvědavá, jak se popasuji s vysíláním v brzkých hodinách. Je to pro mě další nová výzva, na kterou se moc těším,“ říká sexy blondýnka. „S Romanem i Petrem mám moderování ve dvojici vyzkoušené. Takže věřím, že pohodová ranní atmosféra bude panovat nejen ve studiu, ale i pro diváky,“ dodává Perkausová.

Sólo jízdy

Pořad Nový den bude mít během letních prázdnin i po jednom moderátorovi. Od 13. do 17. července si ho střihne Markéta Fialová (49), od 3. do 7. srpna pak její parťák Karel Voříšek (56). Hlavní zprávy si spolu dají v sobotu 18. července. „Jsem sova, pracovat do noci mi nevadí, ale ranní vstávání mě děsí. S Novým dnem si to prubnu. Čeká mě napínavý týden,“ těší se moderátor.

Ze zákulisí startu ShowTime na CNN Prima News: Něrgešová chce dělat "ameriku"

Video se připravuje ...

Kafe a shovívaví diváci

Vstávání se děsí i Markéta. „Těch pět dnů, co mě čeká v Novém dni, mám v kalendáři červeně, a přesně vím proč! Všechny pořady, které jsem kdy moderovala, byly večerní, já nejsem zvyklá nastartovat dopoledne, natož v sedm ráno!“ prohlašuje ostřílená moderátorka. „Ale je to živé vysílání, ve studiu se mnou budou kolegové ze zpráv, z počasí i ze sportu, budeme zvát zajímavé hosty... To jsou všechno momenty, na které se těším! Pak už potřebuju jen hodně kávy a shovívavé diváky,“ směje se Fialová.

Letní záskoky na CNN Prima News:

11. 7. Hrdličková/Štrunc v HLAVNÍCH ZPRÁVÁCH

13. až 17. 7. Fialová v pořadu NOVÝ DEN (bude moderovat sama) 18. 7. Fialová/Voříšek v HLAVNÍCH ZPRÁVÁCH

20. až 24. 7. Vágner/ /Perkausová v pořadu NOVÝ DEN

27. až 31. 7. Šebrle/ /Perkausová v pořadu NOVÝ DEN

3. až 7. srpna Voříšek v pořadu NOVÝ DEN (bude moderovat sám)

Sexy Perkausová přiznala přítele! Proč ho rok tajila?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanecek
10. 7. 2020 • 22:40

Vstát z postele ráno je pro Pekausovou "výzva". A co jít na toaletu? Čištění zubů? Ale to už jsou strašné "výzvy", které jsou jen pro odvážné!

mbmb
10. 7. 2020 • 12:39

Roman je nejkrásnější muž v CZ ,chudák manželka bude potřebovat hůl na odhánění vos

libormer
10. 7. 2020 • 10:11

Omluvte poznámku pana josefvyskoc. I v Bohnicích mívají vycházky. Pravdivá je jen jeho první věta.

josefvyskoc
10. 7. 2020 • 08:45

Eva je nadherna! To bylo jasne od zacatku, ze ti dva spolu neco maji! Nedivim se Sebrlemu, ze takto s takto krasnou divkou vasnive soulozi, kdo by si nedal s tak puvabnoua vnadnou blondynkou rici, ze?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.