Zemětřesení na Primě: Perkausová a Šebrle jsou ze hry?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zemětřesení na Primě: Perkausová a Šebrle jsou ze hry?!

Moderátory Velkých zpráv čekají velké změny.
Moderátory Velkých zpráv čekají velké změny. (Foto Aha! – Martin Sekanina, Martin Hykl, David Kundrát)

Se vznikem CNN Prima News jsou spjaty i velké změny. Jelikož si CNN moderátory velmi přísně hlídá, mnoho současných hvězd zpravodajství na Primě v lepším případě přesouvají na jiné pozice.  Podmínky nového zpravodajského kanálu však nejsou pro každého, například Eva Perkausová je nebude moci splnit.

Zpravodajský kánal CNN Prima News se rozhodl, že nebude využívat stávající moderátory Primy. Jediný, kdo má údajně jisté místo je Karel Voříšek a Klára Doležalová. Kdo má však s moderováním útrum je Perkausová. Přestože dostala nabídku do lifestylového pořadu, nedokáže dle svých slov splnit pravidla a kritéria. Její parťák Roman Šebrle údajně dostal nabídku na místo ve sportovní redakci. Zda tuto nabídku přijme, ukáže čas.

„Na projekt, jakým je CNN Prima News, si přes své moderátorské zkušenosti zatím opravdu netroufám. Cítím se ještě příliš mladá na to, abych splňovala přísná pravidla a kritéria, která práce na takovém zpravodajském kanálu vyžaduje. Jsem moc ráda, že mi televize nabídla být jednou z hlavních tváří hlavního kanálu Primy, kde mám být součástí týmu nového pořadu. Po dvou letech, kdy jsem byla usazená za moderátorským pultem, to bude snad i pro diváky příjemná změna,“ řekla Perkausová dle webu Expres.cz.

Změnu zaznamenávají i další moderátoři zpráv.  „S Matějem Misařem se vlastně vůbec nepočítá, maximálně mu nabídnou reportérské místo. A velmi nejistý osud má i Monika Leová. Tu také zvažují přesunout na reportérský post,“ řekl Blesku zdroj, který si nepřeje být jmenován.

Sexy Perkausová přiznala přítele! Proč ho rok tajila?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
11. 3. 2020 • 21:27

Podmínky by nesplnila nejen Petrkausová, ale i Borhyová.Vypadají lacině, jak holky z druhořadého baru - červená lampička a peří, to jim sedí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.