Perkausová o založení rodiny: Určitě ji plánuji, ale... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Perkausová o založení rodiny: Určitě ji plánuji, ale...

Eva Perkausová s přítelem
Eva Perkausová s přítelem (Aha! Marek Pátek)

Eva Perkausová (25) příliš o svých vztazích nemluví, nyní však moderátorka pořadu Show time udělala výjimku a promluvila o svém partnerovi, se kterým je více než tři roky. Co všechno prozradila na svého Ivana?

Dlouhou dobu si Perkausová nechávala svůj vztah jen pro sebe. Moderátorka dříve prohlásila, že až bude mít toho správného partnera, tak ho představí. „Zda je to muž na celý život, na to nikdy nemůžete odpovědět s jistotou. Je to ale můj první, troufám si říci, vážný vztah a společně prožíváme šťastné období," svěřila se blondýnka magazínu Aha! pro ženy.

Perkausová si svůj vztah pochvaluje a vypadá po boku svého partnera šťastně. Podnikatel je dle slov moderátorky opravdový gentleman a svou přítelkyni si hýčká. „Je milé, když přijdete domů a na stole vás čeká kytička, nebo když vám muž pomůže do kabátu. Tyto maličkosti ženy vždy ocení.“

Ačkoliv je moderátorka ve vztahu více než tři roky, založení rodiny neplánuje. „Ještě je brzy. V budoucnu určitě rodinu plánuji, ale rozhodně to není otázka měsíce nebo roku. Pravda ale je, že pocházím z početné rodiny a jednou bych takovou velkou chtěla mít i já," prozradila Perkausová magazínu Aha! pro ženy.

Sexy Perkausová přiznala přítele! Proč ho rok tajila?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.