Vondráčková přiznala katastrofu: Beru 200 tisíc, ale ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vondráčková přiznala katastrofu: Beru 200 tisíc, ale ...

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Facebook)

Lucie Vondráčková (39) se na konci června vrátila zpět do Čech, do Kanady ale stále často lítá. Hlavním důvodem jsou pracovní nabídky, o nichž si v Česku údajně může nechat jenom zdát.  Přestože za jedno vystoupení jako zpěvačka si může říct o pěknou částku, raději se věnuje herectví.

V posledních dvou letech popularita zpěvačky značně stoupla, avšak ne kvůli jejím pracovním výkonům. Vzhledem k rozvodové bitvě, kterou vede s hokejistou Tomášem Plekancem (36) je povědomí o Vondráčkové značce vyšší. „Je zvláštní, že tímhle vším, co se kolem mě děje, moje hodnota v pěveckém světě stoupá. Za čtyřicetiminutové vystoupení si můžu – stejně jako Dara Rolins – říct o 200 tisíc korun a nikdo nehne brvou, řekla webu Expres.cz.

 

Vondráčková se kromě zpěvu věnuje také aktivně herectví, a to i přesto, že ve filmech se jí příliš nedaří. Právě hraní je hlavní důvod, proč stále léta do Montrealu. „V hereckém světě je to ale katastrofa. Nikdo ve svém filmu takovou popularitu nechce. Já víc točím tam než tady,“ řekla zpěvačka dle webu Expres.cz.

„Měla jsem velkou smůlu. Léto s gentlemanem a předtím Decibely lásky. To jsem taky nepřežila, nemohla jsem to ani dokoukat. Proto teď víc točím v Kanadě. Baví mě hrát v angličtině. Přijde mi, že v češtině mi tvrdne pusa, když mluvím. V angličtině mi to jde líp. Baví mě tam pracovat,“ prozradila webu Expres.cz Vondráčková.

Přestože na role v českých filmech neměla zrovna štěstí, mohla svou reputaci napravit alespoň rolí v seriálu. Nabídku však odmítla. A to hned dvakrát. „Měla jsem hrát to, co hraje Sabina Laurinová. Neoficiálně mě znovu kontaktovali. Psal mi Vodochodský. Já jsem to odmítla, že budu v Kanadě, že nemůžu jezdit. Snažili se mi vyjít vstříc, ale nešlo to. To není ta role. Nevím, jestli se do toho pustit a být robůtek. Neumím si to představit. Radši bych byla se syny,“ svěřila se.

 Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
10. 9. 2019 • 00:48

Myslím, že seriál nechce , že by byla uvázaná 2xtýdně, možná víc k pravidelnému natáčení a to jí myslím vadí.Taky si asi myslí, že v Kanadě je ten červený "oskarový " koberec blíž a někdo si jí konečně všimne jako Vondráčkový, ne jako té od Plekance.
Má ještě taky možnost " živit se " uměním, dyť má doktorát z dějin umění a zejména práce " vývoj pohádky v Čechách " se jí povedla

adeso
7. 9. 2019 • 11:03

a to já jsem zase pracovitá, ale v seriálech hrát nebudu, to ty prachy raději vymáčknu s Plekyho. Já bych nikdy!!!! nevydělala ani setinu , ale proč neoškubat exmanžela. Proč se diví že se jí lidi straní? Já to říkal, že na ní se budou lepit jen džigolové Nemám a nikdy jí nebudu mít ani trochu rád, a ještě vykecává dorota jak její máma cvičí s jejím tátou, fuj.

yokky
6. 9. 2019 • 19:37

Pry kdyz mluvim cesky, tak mi tuhne pusa?????radeji anglicky. traptne.me take tuhne ale cosi pod pusou troche nize Je to husa obec­naaa­aa🐐🐐­🐐🐐🐐🐐🐐🤐­🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.