Rozvod Vondráčkové a Plekance: Prohlášení, které nikdo nečekal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rozvod Vondráčkové a Plekance: Prohlášení, které nikdo nečekal!

Manželství hokejisty a zpěvačky zkrachovalo před rokem.
Manželství hokejisty a zpěvačky zkrachovalo před rokem. (Foto Aha! - Pavel Machan, Mária Rušinová, profimedia.cz)

Po roce, kdy Lucie Vondráčková (39) a Tomáš Plekanec (36) oznámili rozpad sedmiletého manželství, zakopali válečnou sekeru. A vypadá to, že jim to stvrdil kanadský soud, kde se zpěvačka tolik chtěla rozvádět, aby vysoudila vyšší výživné na děti.

Zpěvačka minulé úterý na Instagramu odtajnila, že opět odcestovala do Kanady, kde předtím několik let žila s hokejistou a jejich dvěma syny Matyášem (7) a Adamem (4). A teď to vypadá, že důvod cesty byl kvůli soudu. „Po roce vzájemného odloučení jsme se společně dohodli na ukončení všech našich sporů. Naše děti nesmí trpět definitivním rozpadem našeho vztahu, prosíme tak média o to, aby respektovala soukromí naše a našich děti. Děkujeme za pochopení,“ uvedli Vondráčková a Plekanec ve společném prohlášení.

I když přímo o ukončení manželství nepíše, podle informací deníku Aha! měli být rozvedeni. „Naše společné vyjádření máte, ostatní je naše soukromá věc,“ řekla Aha! tajemně Lucka. Od doby, kdy se rozešli, se hokejista stihl dát dohromady s tenistkou Lucií Šafářovou (32), s níž čeká holčičku.

Lucie Vondráčková: Žádný nový vztah!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Shimmir
29. 8. 2021 • 16:39

Lucka je v pohodě, pořád kočka a když vidím to blba Pleskance, divím se, jak takového tupouna s kuním ksichtem mohla milovat. Ale je určitě dobře, že mu advokát a možná i Šafářova dcera poradili, že pro něj ani pro děti není dobré dělat z toho věc veřejnou a propírat to v bulváru! Za mne by zasloužil flákanec za to, že když už si vzal o 3 roky starší holku a měl s ní rodinu, že se spustil s o něco mladší a hned ji zbouchnul, což asi bylo důvodem, proč nakonec Lucka šla k rozvodu. Neber si synečku, ze dvora dcérečku, ona má sukničky u***ný všecky dokolečka dokola...Nu, však to teď pozná!

-bello-
27. 9. 2019 • 23:55

kramora

kinki
26. 9. 2019 • 16:48

Skôr by som sa spýtal Vondráčkovej aku mastnú sumu zaplatil Plekanec,aby prestala robiť obštrukcie a rozviedla sa. Lebo odrazu z ničoho nič súhlasiť s rozvodom,to určite nebolo zadarmo.Vondrackova nie je prajna. Aspoň zadarmo nie.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.