Obrana před ponížením? Důvod, proč Vondráčková neposlechla Plekance! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Obrana před ponížením? Důvod, proč Vondráčková neposlechla Plekance!

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Foto: Robert Klejch, Pavel Machan)

Dlouho mlčela a nevyjadřovala se vůbec k ničemu, co se mezi ní a Tomášem Plekancem (36) za sedm let jejich vztahu odehrálo. Najednou ale Lucie Vondráčková (39) vypouští na světlo boží jednu „pravdu“ za druhou. Momentálně pro Expres.cz odtajnila, proč před rokem spěchala podat žádost o rozvod právě do Kanady.

Všichni logicky předpokládali, že když Plekanec a Vondráčková vydali oficiální vyjádření, že už netvoří pár, zůstane Lucie s dětmi v Česku, protože tu tou dobou zrovna všichni byli. Ona ale popadla kufry a děti a přesunula se zpět do Kanady, kde okamžitě sama podala žádost o rozvod. Za jejím tehdejším rozhodnutím prý stálo toto, jak uvedla v rozhovoru pro citovaný web: „Tomáš to má těžký. Moc dobře ví, že jsem po něm nikdy nic nechtěla a starala se o kluky. O jejich vzdělání, sport i jazyky. Když mi oznámil, že od nás odchází a že máme zůstat v Česku, bylo to velmi zvláštní. Nakonec rychle odfrčel do Montrealu přímo na tenisový Rogers Cup a my tu zůstali. Moc dobře věděl, že to jediné, o co mi jde, je vrátit se s klukama do Kanady, kde jsou doma a kde budou mít klid. Nechtěla jsem ani jeho dům, ani směnku, kterou mi mával před očima. Jen návrat do klidu,“ sdělila svoji verzi rok staré události Expresu Vondráčková.

Neposlušná »holka«
Následně dodala, že jediným jejím „proviněním“ prý bylo, že odmítla svého manžela poslechnout. „On mi nakázal, abych si nenajímala advokáta. Doslova mi řekl: ‚Dám ti tohle na děti, tobě dům a směnku.‘ Já ho přitom předtím žádala, aby byl velkorysý, protože jsme spolu byli sedm let, kdy jsem se nemohla plně věnovat své profesi. Vypadla jsem z dabingu, muzikálů a ze všeho. Žádala jsem ho, aby to udělal tak, abychom něco měli,“ vysvětlila Vondráčková.

Za podáním žádosti o rozvod v zemi javorového listu pak prý nebyla zištnost, ale vědomí toho, že by do Kanady později už zpátky nemohla. „Zažádat o rozvod tam, to byl jediný způsob, jak se tam vrátit. Proto jsem tam tak rychle zajela. Věděla jsem, že mě tam jinak nepustí. Jedině proto jsme se tam mohli na rok vrátit,“ přiznala Lucie, která sice tvrdí, že jí nešlo nikdy primárně o peníze, přiznala prý ale dle uvedeného webu, že si je vědoma toho, že v Kanadě má šanci vysoudit víc peněz.

Přesto se ale hájí, že se dovede uživit i sama. „Všichni vědí, že pracuju ráda a nejsem žádný lenoch, takže neodpovídám vůbec představě nicnedělající slečinky. Nakonec jsme se tedy zpátky na rok dostali a bylo to fajn. Teď jsme tady, snažíme se nějak adaptovat, najít si nové přátele a kamarády. Zvyknout si na jinou školu a úplně jiný režim. A je nám celkem hezky, to je nejdůležitější,“ uzavřela svůj rozhovor pro Expres.

Na rozhovor s Lucií Vondráčkovou, kde přiznala třetí těhotenství s Tomášem Plekancem, se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
7. 9. 2019 • 07:02

Proč se tam tak nutně musela vracet? Kvůli rozvodu. Letenky byly koupené a nikdo jí to nezakázal, jen doporučoval, aby zůstali, protože všichni ( včetně Adamcové) věděli, že bude končit. Neklid je její dílo. Měla by se léčit.

mord
6. 9. 2019 • 15:15

Dlouho mlčela? Nikdo nezvraci v bulváru víc než tahle tragická paní. Z Kanady ji vypakovali. Není schopna se smířit s tím že je Češka. Smutné a odporné, ale to je její problém

ruchof
6. 9. 2019 • 14:37

Na dikuzi zde i Blesku smí být nepřetržitě pouze oplzlé a sprosté fanynky LV. Na ty slušné ostatní je uvalena cenzura. To mluví za vše

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.