Svědek nové lásky Vondráčkové: Promluvil o seznámení s Peksou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Svědek nové lásky Vondráčkové: Promluvil o seznámení s Peksou!

S Lucií na natáčení jejího videoklipu
S Lucií na natáčení jejího videoklipu (Instagram: Marek Peksa)

Lucie Vondráčková (39) je již nějaký ten pátek spojována s hokejovým brankářem Markem Peksou. Zpěvačka se s ním seznámila během natáčení videoklipu, ve kterém hraje také Jiří Krampol (81). A právě on potvrdil, že mezi Vondráčkovou a svalovcem to poprvé zajiskřilo na natáčení.

Videoklip Stanice svět se natáčela na konci července v železničním muzeu v Jaroměři. Vondráčková v klipu hrála průvodčí, Peksa topiče a Krampol strojvedoucího. „S Luckou se znám víc než dobře, ale s Markem jsem se viděl, stejně jako ona, v Jaroměři vůbec poprvé. A musím říct, že se mi svalovec líbil. Jako brankář zvládl topiče znamenitě,“ řekl herec Blesku s tím, že to mezi oběma jiskřilo od samého začátku. Dokonce si hned vyměnili telefonní čísla.

„Moc dobře jsem si všiml, že mezi nima hned vznikla ta pověstná chemie. To se ani nedalo přehlédnout. Jen jsem je spolu poprvý takhle viděl, dokonce jsem si hned řekl, že by se k sobě hodili. Lucka vedle sebe potřebuje takovýho fešnýho svalovce s citlivou duší, a to Marek rozhodně je,“ svěřil se dle Blesku Krampol.

Dle herce se dvojice k sobě hodí a zpěvačku se svalovcem spojuje i něco více než chemie. „On je rozvedený a má děcko, takže má k Lucce velmi blízko. Přál bych jí, aby jí to s ním vyšlo. Je to hodná holka a jsem přesvědčen, že by Marek nechtěl, aby stála jen u plotny. Měl by určitě pochopení i pro její práci,“ řekl Krampol.

Sama zpěvačka se nechala nedávno slyšet, že si s Peksou rozumí a označilo ho za skvělého tátu, který jí imponuje. Hokejista má dceru, jež si rozumí se zpěvaččinými syny Matyášem a Adamem. „Maty si s malou Vanessou rozumí, a tak mi přijde fajn, když si můžou hrát. Nic víc nic míň,“ nechala se slyšet Vondráčková.

 Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
16. 9. 2019 • 07:24

Lucie má úzkou spolupráci s Bleskem a Expresem. Aha je pozadu. Peksa není žádný partner, byl sice přes noc, ale jen na pobavení, takových ještě bude.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.