Jiří Krampol : Plány s nemocnou manželkou Hanou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Jiří Krampol : Plány s nemocnou manželkou Hanou

Jiří Krampol a Hana Krampolová na společném obědě
Jiří Krampol a Hana Krampolová na společném obědě (Blesk:David KundrátCzech News Center)

Konečně obrat k lepšímu! Odvykací boj Hanky Krampolové (58) spěje do poslední třetiny a manžel Jiří Krampol (81) si nemůže vynachválit její pokroky. Zdá se mu, jako by omládla o pět let a po společně stráveném víkendu už plánují další výlety.

O víkendu se byli podívat na jejich pejska, jorkšírku Žanetku, a konečně si dopřáli společné chvíle na čestvém vzduchu. Herec se už těší na příští víkend, kdy má Hanička z bohnické léčebny už třětí propustku. A opět již od pátku.


Výlet na předpis


„Beru ji na zájezd. Doporučila to paní doktorka. Jedeme někam na Liberecko. Mám tam besedu pro dům seniorů Stáří je stav mysli a ona jede se mou,“ těší se Jiří Krampol. „V sobotu pak jedeme do lázní. Nejdeme tam relaxovat k pramenům, ale obhlídnout a domluvit, zda bychom tam mohli točit můj film. V neděli si dáme oběd a pojedeme ke kamarádce na Nový mlýn a ve čtyři musí Hanka zase zpátky,“ popisoval jejich výletnický itinerář.


Omládla o pět let


„Hanička vypadá normálně jako před pěti lety, musí prostě dodržet kúru až do konce a pak se uvidí,“ svěřil se herec. Ten si pochvaluje lékaře, kteří se o Haničku starají. „Je to prostě báječný a příjemný tým. Vůbec nemáte pocit, že jste v odvykacím centru,“ dodal. V bohnické léčebně je už přes dva měsíce a měla by tam zůstat ještě více než čtyři týdny a do té doby se může leccos změnit. Prozatím se ale Krampol raduje z každého úspěchu, který se jeho Haničce podaří.

Téměř bez cigaret


Hanka ještě před pár týdny nemohla přestat myslet na cigarety a kouřila jednu za druhou. „Odnaučují ji kouřit. Teď si dá už jen 6 až 8 cigaret denně, což je velký úspěch, to víte, ona samozřejmě nemůže přestat najednou,“ svěřil Aha! Krampol.

Zoufalý Jiří Krampol sám na Muži roku: Opouští těžce nemocnou Haničku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
22. 10. 2019 • 09:47

majojo - asi může po té několika měsíční léčbě vypadat trochu lépe než v té velké krizi, když i přibrala, ale je jasné, že toto zdaleka neznamená tzv. vítězství nad závislostmi....až bude aspoň ten rok žít jinak bez těchto závislostí dá se mluvit o té naději na lepší život

majojo
22. 10. 2019 • 09:22

V jejím věku napsat, že omládla o pět let, to je jako dát volovi malinu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.