Krampol v ohrožení života? Bleskový převoz na JIP | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Krampol v ohrožení života? Bleskový převoz na JIP

Jiří Krampol
Jiří Krampol (Foto: K. Kopáč, D. Černovský)

Herec Jiří Krampol (81) má za sebou velmi náročné období, kdy byl v permanentním stresu kvůli své manželce Hance. Ta už je několik měsíců v bohnické léčebně. A třebaže si její manžel pochvaloval, jak mu je bez ní momentálně dobře, jeho zdraví se přece jen ohlásilo.

Jiří Krampol musel být podle extra.cz hospitalizovaný na jednotce intenzivní péče v Nemocnici na Františku. Dostal se tam údajně kvůli vážným problémům s průduškami. „O víkendu jsem byl v Náchodě na soutěži Sestřička roku a na chvíli jsem stál v dešti a zimě venku, tak jsem se prochladil. Už druhý den mi bylo na umření. V úterý jsem ještě točil pro rozhlas v Ústí nad Labem a udělalo se mi příšerně zle a nemohl jsem dýchat. Zavolali doktorku, ta říkala, že si mě v mém stavu nevezme na svědomí a zařídila, abych byl hned po natáčení hospitalizován. Byla to velmi prudká chřipka, jejíž průběh zkomplikovaly moje průdušky. Ležím na JIPce a dávají mi kapačkou antibiotika,“ řekl eXtra.cz Jiří Krampol, který má i vysoké horečky.

I když taková nemoc v jeho věku může být přímým ohrožením života, Kramplovi je už naštěstí lépe. „Jsem na kyslíku a daří se mi úměrně situaci dobře. S průduškami mám problém celý život. Stejný problém měla i maminka a další příbuzní. Naštěstí rentgen neodhalil žádný další problém, tak pokud se to nezhorší, snad půjdu za pár dní domů. Tedy aspoň doufám,“ dodal dle uvedeného webu herec.

 Na rozhovor s Jiřím Krampolem o hospitalizaci jeho ženy se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.