Nešťastný herec Jiří Krampol: Opouští nemocnou Haničku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nešťastný herec Jiří Krampol: Opouští nemocnou Haničku!

Hana Krampolová v bohnické léčebně
Hana Krampolová v bohnické léčebně (Blesk - Daniel Černovský)

Celou dobu byl její největší, a vlastně i jedinou oporou v boji se závislostí na nikotinu a prášcích, které zapíjela alkoholem. Teď ale manžel psychicky nemocné Hany Krampolové (58) Jiří Krampol (81) Aha! přiznal, že musí odjet do zahraničí.

 

Pořád neví, kdy se mu žena vrátí z bohnické léčebny, i když její stav je každým dnem lepší.

Práce je lék
V léčebných zařízeních už Hanka po několik kolapsech strávila 90 dní v jednom kuse. A pro jejího manžela je to samo o sobě dost těžké. „Snažím se, abych nebyl doma sám, protože to je strašný. Chodím proto dvakrát týdně plavat a cvičit. Teď jdu do divadla na nějakou premiéru, snažím se být venku s kamarádky. Mozek zaměstnávám četbou a sledováním dokumentů,“ popsal Nedělnímu Aha! Krampol s tím, že mu od černých myšlenek pomáhá hodně práce.

Přísný zákaz
Právě ta by ho teď ale měla poslat mimo republiku. „V říjnu pojedu totiž krátkometrážní film na Džerbu. Bude o mém životě. Nedávno jsem se vrátil z Moravy, kde jsme se štábem vybírali nějaké fotky. Uvidíme,“ svěřil se Nedělnímu Aha! s tím, že mu s náročným projektem pomáhá jeho manažer Miloš Schmiedberger.

Hanka nemůže
I kdyby Hanička nejraději jela s ním, doktoři řekli jasné NE. „Hanka je zatím na léčení, to je na dlouhou dobu. Minimálně na tři měsíce. Doktoři jí to nedovolili, i když už je lepší. Je to tam přísný,“ řekl smutně herec, který zanedlouho plánuje vycestovat kvůli práci i na Slovensko.

Nekonečná cesta do Austrálie
Až do daleké Austrálie ho teď láká i syn Tomáš, kterého má s první manželkou, televizní hlasatelkou Janou Fořtovou (67). „Jsme celý život kamarádi. Nerozešli jsme se ve zlém. Syn tady teď několik let byl, ale zase se tam vrátil. Chtěl by, abych za ním přiletěl, ale to už si netroufám, je to moc daleko. Byl jsem tam jednou, ale je to nekonečná cesta,“ uzavřel.

Na to, v jakém stavu momentálně Hana Krampolová je, se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
26. 8. 2019 • 12:22

... vždyt on ji opouští docela rád , na Džerbě se plánuje ožrat spolu se svými kamarády , týden bude naložený v lihu!

-bello-
26. 8. 2019 • 00:37

Na svůj věk a trápení a pracovitostje on jůra, na jeho vtipná vyprávění se každý rád podívá.-Dřív než za 3 mes. svou Hanu atˇ domu nebere ,a stejně to bude sazjka sportka jestli přestane

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.