Jaromír Jágr: Fór na účet Vondráčkové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jaromír Jágr: Fór na účet Vondráčkové

Jágr si zavtipkoval na účet Vondráčkové.
Jágr si zavtipkoval na účet Vondráčkové. (Foto: Robert Klejch, Pavel Machan, profimedia)

Jaromír Jágr (47) patří mezi celebrity, které příliš o svém soukromí nemluví. Tentokrát však udělal výjimku a odpovídal na sociální síti na otázky fanoušků. Dokonce se rozpovídal i o Lucii Vondráčkové (39), která randí s hokejovým brankářem Markem Peksou (29).

Jágr na sociální síti Instagram dlouhé tři hodiny odpovídal na dotazy zvídavých fanoušků. Často se jeho příznivci ptali na jeho bývalou partnerku Veroniku Kopřivovou, děti nebo trénování v nároďáku. Hokejistu fanoušci znají nejen jako skvělého sportovce, ale také jeho věčného šprýmaře.

Během odpovídání zaperlil zmínkou o Lucii Vondráčkové, manželce jeho exspoluhráče Tomáše Plekance (36). Zpěvačka si totiž nabrnkla urostlého hokejového brankáře, který hrál ve Francii.

V momentě, kdy padl dotaz, zda Jágr plánuje přivést do Kladna nějaké posily, přišla velmi nečekaná odpověď. „My jsme chtěli jednoho gólmana, ale teď si ho vzala Lucka,“ řekl žertovně dle Blesku hokejový bůh.

 Jágr odehrál exhibici a promluvil i o Réwayovi: Má to ve svých rukách

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.