Drama Šafářové a Plekance: Strach o střechu nad hlavou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Drama Šafářové a Plekance: Strach o střechu nad hlavou!

Lucie Šafářová s Tomášem Plekancem
Lucie Šafářová s Tomášem Plekancem (David Malík (Blesk))

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec přivítali v zimě své první společné miminko. V prosinci se slavným sportovcům narodila holčička Leontýnka, která jim přinesla obrovskou radost a ještě větší chuť do života. Začátek jejich společného rodinného života však nebyl úplně idylický. Jak to?

Nebezpečnou novoroční oslavu prožili tenistka Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec. Kvůli lampiónům totiž mohli přijít o střechu nad hlavou. „Tak jsme si mysleli, že lampióny budou lepší než petardy, než jsme téměř vyhořeli,“ napsala tenistka na svůj Instagram.

Novopečená maminka se však nestrachovala jen kvůli ohni, ale také kvůli vztahu jejího pejska k malé Leontýnce. „Nejvíc jsem se obávala toho, jak bude na malou reagovat Rocky, myslela jsem, že bude žárlit. Nakonec je z něj ale výborný ochranář naší Leontýnky,“ prozradila Šafářová. Vše tak naštěstí dopadlo dobře.

Trojnásobný otec Plekanec: Na jméně jsme se s Luckou shodili, časově to klaplo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.