Trable těhotné Šafářové: Tohle »Pleky« nedělá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Trable těhotné Šafářové: Tohle »Pleky« nedělá!

Lucie Šafářová s Tomášem Plekancem
Lucie Šafářová s Tomášem Plekancem (David Malík (Blesk))

Láska hokejisty Tomáše Plekance (36) prožívá bezesporu nejkrásnější životní etapu. Už brzy se Lucie Šafářová (32) s partnerem dočkají vytouženého miminka. Ale s tím se pojí i první „maminkovské“ trable.

Bývalá tenisová hvězda, které by se už před Vánoci měla narodit holčička, tkví „až po uši“ v těhotenských problémech. Má prý nahoře devět kilo a těžce se jí na to zvyká. „Člověk se podivuje nad tím, jak moc je tělo schopné se měnit, připadám si zavodněná a rozplizlá,“ přiznala otevřeně. Zároveň ale dodala, že nikdy v životě nedostávala víc komplimentů. „Když je člověk šťastný a je v klidu, vyzařuje to z něj a projevuje se to i na fyzičnu. Známí mi říkají, že úplně zářím, což je příjemné.“ Ani od Tomáše Plekance necítí, že by jí holčička ubírala na kráse. „Tomáš naštěstí nic takového neříká. Buď je na mě hodný, anebo to prostě není pravda,“ řekla.

Přesto si těhotenství  v některých ohledech vybírá na sportovkyni svou daň. Minimálně se svojí pletí není Lucie Šafářová extra spokojená. Je teď sušší, občas se na ní objevují pigmentové skvrny. „Mám citlivou pleť i normálně, teď si navíc kvůli miminku dávám ještě větší pozor na to, čím se mažu nebo co jím. Snažím se stravovat zdravě, což jsem samozřejmě dělala i jako sportovkyně, ale nově se vyhýbám všem éčkům a zbytečné chemii v jídle. Stáhla jsem si dokonce aplikaci, která mi to kontroluje,“ vysvětlila.

Zlepšit kvalitu pleti Lucii ale podle jejích slov pomohly výrazně i produkty značky IOMA (Marionnaud). Ty jí připravili na míru podle diagnostického zrcadla. „Nechala jsem si namíchat personalizovaný krém, líbí se mi, že není příliš parfémovaný a že má lehounkou strukturu,“ svěřila se Lucie, co konečně zabralo.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.