Podpásovka pro Šafářovou: Tohle absolutně nečekala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Podpásovka pro Šafářovou: Tohle absolutně nečekala!

Lucie Šafářová už se kulatí
Lucie Šafářová už se kulatí (David Malík (Blesk))

Tenisová hvězda Lucie Šafářová (32) a hokejista Tomáš Plekanec (36) přivedou na svět společného potomka už velmi brzy. Do porodu zbývají asi dva měsíce. Přesto tenistka nedávno propadla velké frustraci, jak uvádí Blesk.cz.

Těhotenství je nevypočitatelné a umí překvapit. V negativním či pozitivním slova smyslu. Lucii Šafářovou nedávno vyvedlo z míry její rostoucí bříško, jež se jí poslední dobou nekontrolovatelně zvětšuje. „Když chceš jít ven se psem a zjistíš, že máš břicho větší jak bundu,“ napsala tenistka k fotce před zrcadlem, kterou umístila na svůj Instagram. Evidentní je, že do staré velikosti se ještě nějaký ten pátek neoblékne. Utěšením pro ni ovšem může být, že už se jí období nepohodlí velmi rychle krátí.

Překvapením přitom stále zůstává, zda se zamilovanému páru narodí chlapeček nebo holčička. Podle kamarádky Lucie Šafářové se ale spíš očekává nákup růžových oblečků. Andrea Hlaváčková (33), která je zároveň bývalou kolegyní Lucie, se totiž koncem srpna omylem prořekla. „Jsem šťastná, že jsem viděla tetičku Lucii, daly jsme jí nějaké rady. Všechno nejlepší, holky,“ napsala tenkrát tenistka.

Na video, kde se tenistky radují z očekávaných přírůstků, se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
11. 10. 2019 • 16:56

minalepa...nána seš spíš ty....no asi ti u Šafářové vadí,že nemá brýle trvale na čele,a na rozdíl od kuňkalky něco dokázala....tak zklidni hormon....

minalepa
11. 10. 2019 • 15:47

Liano, věřte, že Šafina to, že jí bude bunda malá, netušila. Podle toho, jak chodí vymustrovaná ( jako bezdomovec ). Složíme se a koupíme jí , chuděře, nějaké těhotenské oblečení. Už je mi k smíchu, jak Šafina neustále všem demonstruje, že bude mít dítě. Kdyby to takto dělaly všechny známé ženy, tak nečteme nic jiného. Čekám,kdy nám vyfotí, jak má pěkně tvarované hoví..! Je to nána.

lekno
10. 10. 2019 • 15:59

Tie nadpisy tuná - človek si pomyslí, čo za horor sa zase udial a nakoniec si prečíta, že Lucie Š.. si trocha zažartovala, keď dala na net foto, kde sa nezmestí do bundy - ale pre média je to samozrejme veľká frustrácia z jej strany - ona totižto nevedela podľa nich, že jej bruško narastie v tehotenstve, keď "tohle absolutně nečekala.." Ale čekala, tak z nej nerobte frustrovaného blbca. Keď bude chcieť, kúpi si nejakú širšiu vreco- bundu a schová si tam, čo uzná za vhodné ..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.