Sámer Issa opustil přítelkyni: Rozchod kvůli Vondráčkové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sámer Issa opustil přítelkyni: Rozchod kvůli Vondráčkové!

Lucie Vondráčková chystá duet se Sámerem Issou
Lucie Vondráčková chystá duet se Sámerem Issou (Instagram)

Zpěvák Sámer Issa opustil snoubenku Pavlu, která byla o osm let starší než jeden z největších fešáků českého showbyznysu. Za rozchod podle jeho slov může i zpěvačka Lucie Vondráčková. Issa ji považuje za úžasnou ženu a je bývalkou Tomáše Plekance okouzlen.

„S Pavlou jsem si uměl představit rodinu. Ale začalo to skřípat začátkem roku, kdy jsme měli první krizi a před dvěma týdny jsme si řekli, že půjdeme od sebe. Jsme stále kamarádi, ale teď prostě chceme být každý sám,“ svěřil se podle zivotvcesku.cz Sámer Issa (35), kterému nevyšel další vztah.

Postráneckého posmrtné tajemství odhaleno! A to je fofr, radikální změna Vondráčkové

Video se připravuje ...

Vondráčková ženou mužských snů

„Je možné, že za rozchodem může částečně stát tento projekt, na kterém přes měsíc s Luckou pracujeme. Dal jsem si to jako prioritu, takže se teď s Luckou potkáváme dost pracovně… Lucka je úžasná maminka dvou dětí. Naprostá profesionálka, pokud jde o práci na našem duetu. O takové ženě musí snít každý muž,“ pověděl o slavné zpěvačce Sámer. Kdyby se dali dohromady, byla by to šokující pecka!

Padlá hvězda nebo ještě SuperStar Sámer Issa?! 34. narozeniny takhle dopadly!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
17. 8. 2020 • 08:33

Reklama zdarma co nic nestoljí...a hyhńání do kamery,to je specialita Vondráčkové... a o tom vyžilým exotovi je škoda slov...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.