To muselo zabolet! Drsné poselství Plekance pro Vondráčkovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

To muselo zabolet! Drsné poselství Plekance pro Vondráčkovou

To nejspíš Lucii moc nepotěšilo.
To nejspíš Lucii moc nepotěšilo. (archiv Blesk)

Minulá neděle se celá točila kolem maminek a mateřské lásky. Celebrity zahltily sociální sítě vzkazy a retro snímky, poklonu maminkám složil i hokejista Tomáš Plekanec (36). Jenže to má jedno velké ALE…

Extraligový hráč totiž označil titulem „nejlepší maminka“ logicky tu svou, hned v závěsu pak byla Lucie Šafářová (33), s níž vychovává půlroční dceru Leontýnku. Trochu nepovedené bylo ovšem na celé věci to, že maminkou jeho milovaných synů je také Lucie Vondráčková (40)! O ní ale nepadlo jediné slovo.

Na to vcelklu logicky zareagovali popuzeně někteří příznivci zpěvačky a herečky: „A Lucii sem nedáte, i když spolu nejste, je to matka vašich dětí,“ napsal podle webu Extra.cz třeba jeden z uživatelů.

Pravdou je, že opomenutím Vondráčkové v tak emotivní den bohužel Plekanec úplně anuloval vstřícné gesto Lucie, která jim veřejně popřála k narození dcery Leontýnky, přesto že to pro ni určitě nebylo  jednoduše „stravitelné“. Na druhou starnu, když to nejde ze srdce, pak je asi mnohem lepší mlčet a nekomentovat!

Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
6. 12. 2020 • 13:57

Shimmir- přání otcem myšlenky? Nebo bezduché opisování?
Vondráčková, nar. 1980 - po kratičké známosti svatba v jejích 31, první dítě téhož roku v prosinci, tedy 3 měsíce před jejím 32.rokem.
Ovšem to byla poupě v rozpuku.

Šafářová, nar. 1987, začátek vztahu v roce 2018, první dítě v prosinci 2019, tudíž v jejích 32 letech.
Ovšem té už ujížděl vlak. A dokonce propásla vhodný čas. Jejej! To jsou moudra.

Možná byste měl své soudy, jak kdo plnil rodičovskou roli, jak se kdo choval v manželství, a pro koho bylo či nebylo překážkou, odložit na dobu, až se s tímto příběhem trochu víc seznámíte.

Shimmir
27. 8. 2020 • 13:19

Šafářová kvůli tenisu propásla vhodný čas na vážný vztah, obávám
se, že brzy zjistí, že Plekanec není typ otce, který se věnuje dětem a odolá zájmu mladších fanynek, manželství pro něj není překážkou.

IVPOLE
15. 5. 2020 • 15:07

Copak nevidte rozubíječka rodiny za každou cenu, a blbci se na ně vdycjy dají a myslí si, že vyhjráli terno. Ta mu to ještě spočítá.

fany22
14. 5. 2020 • 09:25

Když si člověk vzpomene, jak dupala, že z Kanady nepůjde, že tam děti mají kroužky , v době, kdy Plekanec v NHL dávno nehrál jen proto, že doufala v rozvod tam,a zůstala tam nakonec podvodem, že děti tak využívala jako zbraň, setkávání s nimi si musel P. zajišťovat soudně, jinak by tam mohl letět zbytečně, co vyváděla během Vánoc a další akce, mám velké pochybnosti, jestli ji lze označit za dobrou matku. A to by bylo za 3. Logicky tedy nejlepší matka být nemůže. Možná ale dobrá herečka.
A o tom, že by rozvedený muž opěvoval na fcb bývalou manželku, dokonce jí přál k svátku matek, nikdo nikdy neslyšel. Děláte z Vondráčkové ještě většího blba, než ona sama.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.