Adrenalinové zásnuby Plekance a Šafářové: A teď SVATBA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Adrenalinové zásnuby Plekance a Šafářové: A teď SVATBA!

Na jaře se Tomáš Plekanec (37) konečně rozvedl s Lucií Vondráčkovou (40). Už tehdy se rozebíralo, jestli je to kvůli tomu, aby mohl pojmout za právoplatnou manželku Lucii Šafářovou (33). Zřejmě bylo!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
09. 12. 2020 12:35

to : pomahatachranit
zeptám se jinak:
co je zlého na tom, že kluci jsou se svou babičkou Plekancovou, která je lítala hlídat až do Kanady? Kdy bude hlídat děda Vondráček se jistě taky dozvíme.
I kdyby měli funkční jen jednu babičku a dědu, pořád je to pro všechny děti na světě obrovský přínos.Děti nasávají i jejich zkušenosti, jak houbu.

kalenda
08. 12. 2020 20:34

To je zase dýka do srdce naší nejkrásnější Lucinky,Tomík se bude ženit.A ona je pořád sama,zástupy ctitelů se nekonají.Zbyl na ni jen ten pokérovaný feťák,to má Vokobere radost,takový přírustek do rodiny.Vánoce teď můžou strávit spolu,k večeři si dají koupené suši,to má Lucinka ráda,co by se dělala se salátem a rybou.Děti budou u táty,Šafi se o vaření postará.

lekno
07. 12. 2020 18:35

.. A jen blbka je nevěrná takovému manželovi, jakým byl Tomáš P..

minalepa
08. 12. 2020 15:28

K tomu se nemá cenu vyjadřovat. V červenci 2020 se Šafina vyjádřila: "Svatbu nebudu komentovat. Nechceme o tom mluvit. Je to naše soukromí. Kdyby se to stalo, možná se to ani nedozvíte,“ dodala Šafářová. A teď , nejenže nemají ani termín statby, ale už probírají i druhé dítě. A jsou toho plné bulváry a noviny. Jsou směšní. Jenom aby bylo o nich co nejvíce slyšet. Musí je to stát hromadu peněz!!!!!

mbmb
06. 12. 2020 16:27

potrebuji chocholouska vsichni !!!! podobne jako Mares, Vojtek, Kabat ,porad hledaji ,nevime co?! chudatka deti a jen blbka rozvede zenace ! Gott se ozenil 1x ale ma nemanzelske deti a to ho stalo harpagona nekolik vilek a ta vdova ma Problem sice ne financni ale jiny

minalepa
05. 12. 2020 19:54

Co tady vy krůty melete, že Plekanec někoho odměnil No co to je za blábol !!! To mohou psát jenom konentující s IQ tykve. Začněme fakty. Plekanec a Lucie Vondáčková byli 8 let manželé. Mají spolu 2 syny. Lucinka Vondráčková se starala o děti a Plekanec vydělával. Tady platí bezpodílové vlastnictví. Vy byste v takové svazku žili a odešli s igelitkou a s dětmi? I když měli podepsanou předmanželskou smlouvu, nikdo neví, jak zněla. Fakt je,že Lucinka Vondráčková se starala o syny. Si je měla vzít na záda a jít pracovat? Už přestaňte vy závistlivé krůty závidět. Měla dostat více, za to, co jí a synům udělal a dělá.

pomahatachranit
05. 12. 2020 12:15

Plekanec dnes hraje s AC Baník Sokolov , Šafářová celá šťastná hlídá (prej) kluky a na fb TPnapsal včera ve 22:27 Lada Hucek: "Jsou redaktoři tak hloupí, že věří každé hloupost, kterou jim někdo naservíruje? Jak mohou napsat, že se TP a LŠ starají o kluky, když se o ně donedávna po dobu, kdy je měl mít TP, starala babička. Jestli jste jako redaktoři dostali dobře zaplaceno za to, co napíšete, pak před vámi klobouk dolů.Jinak by bylo dobré, kdybyste si obsah svých článků aspoň trochu ověřili.Budete velmi překvapeni, jak to opravdu je." Takže je všechno jinak, jako obvykle.

-bello-
04. 12. 2020 22:19

Dostala od Plekance náhradu za " ušlou kariéru " , tak může začít novou , a to na plný pecky !!! .
Šafářová jí hlídá na půl úvazku, druhou půlku pobere dědek Vondráček a v Kanadě už se staví kulisy a jen se čeká, jestli filmová star Lucinka z Česka kejvne

AliAlice
04. 12. 2020 11:59

Plekanec ,,zlatokopku" víc než bohatě odměnil,tak nevím,co pořád řešíte kolem jeho osoby a soukromí.Je vidět,jak některým babám s fanklubu Vodráčkové leží v žaludku,že je konečně šťastný.Kdyby byl spokojený v dřívějším svazku,tak by se asi nerozváděl.Tak to akceptujte.A kdo se cpe do bulváru s každou hovadinou je právě L.V. s brýlema na hlavě...

minalepa
04. 12. 2020 09:45

Kalenda, u nás se říká, že je někdo hloupej, jako bedna kytu. Za Lucinku V. hovoří práce a fotky z jejího soukromí loví paparatzi. Šafina prodává soukromí, protože by po nich už neštěkl ani pes, bulváru. A ty umělé, strojené, vyretošovaní fotky mluví za vše, Lucinka V., pokud by chtěla, má partnerů mraky. Šafina s Plekancem si zbyli. Taková je pravda.

kalenda
03. 12. 2020 21:48

minalepa-haninka zase napadá diskutující,haf haf ....Vondatra zůstala sama,zbyl na ni jen ten idol žen Sámer a může se s ním udiblíkovat v klipech .....třeba ve svatebním....nebo jako anděl...nikoho už nezajímá,zpěvačka nulička BUDE LÍP

minalepa
03. 12. 2020 17:25

A ozvala se elita národa. Haw,haw!!!! Kalenda s hrubkami píše nesmysly. Vyumělkovaná realita a AliAlice, já si starosti nedělám, jenom konstatuji.Na rozdíl od Vás - fakta. Zájem Plekance a Šafiny vidím, kdo je zná, ví, jak to je. Stačí jenom sledovat, jak se o pani Plekancovou starají. No jo, karma je zdarma !!!!!!

kalenda
03. 12. 2020 16:06

Je na nich vidět,že jsou šťastní,ani to nemusí hrát.Nejsou to herci,ale sportovci.Tam se hodnotí výkon a ne šatičky a krása.To je rozdíl mezi Šafi a Vondatrou.Zuřivé faninky LV budou pořád psát nenávistné přís­pěvky,­skuteč­nost je,že Lucinka hraje jak je štastná a jak se jí daří,ale v tváři má napsáno něco jiného.Ale .......BUDE LÍP.

DWEI
03. 12. 2020 15:32

AliAlice - SOUHLASÍME S VAŠÍM PŘÍSPĚVKEM

AliAlice
03. 12. 2020 15:25

minalepa....mám dojem,že máš zbytečné starosti,které se netýkají tebe.Nechej to na těch,kterých se to týká....a jinak seš závistivej chudáček s fanklubu kuňkalky...

minalepa
03. 12. 2020 15:06

Všechny články od Šafářové a Plekance jsou stejné a pořád všem ukazují, jak je vše zalité sluncema demostrují lásku. Neustále nám předkládají to, co a jak chtějí abychom viděli my. Ale nežijí ve vzduchoprázdnu. Plekanac odešel do Kladna kvůli nemoci maminky a nakonec o ni pečuje najatá pečovatelka a on 3 týdny tráví v Řecku, Zajímavé je, že o střídavé péči mluví jenom Šafina. A Plekanec jen jednou. Určitě bych chtěla slyšet názor Lucinky Vondráčkové. Jak se distančně učí s Matyáškem? 3 týdny v Řecku, takže žádného půl měsíce a hlavně ani jeden z milenců neumí francouzsky, tak jaká výuka?Pokud by milenci měli kluky půl měsíce, jak uvádějí, proč se o tomto nezmíní. Viděla jsem video, jak Adámek Šafině říká "paní". Nevěřím, že jsou kluci z Leontýnky urvaní, dle Šafiny. Když Matyášek čte a vidí, komu se jeho tatínek věnuje.A není to vina kluků. Nechápu, opravdu nechápu, proč Plekanec chtěl mít kluky v Česku. Protože co teď předvádí s Leontýnou, musí kluky bolet a určitě jim to ubližuje. Pro kluky je to jako sypat sůl do rány. Ani jeden z milenců nemají empatii. Tak je oba prosím, přestaňte lhát. Už se nesmějou Plekancovi spoluhráči v kabině, ale i lidé, kteří vidí, jaká je realita. Fotky milenců s dcerou jsou umělé, přes filtry a vyretušované a články o nich jsou koupené. Redakcím bulvárů se prachy víc než hodí, u nás si neověřují pravdivost. Takže je to vlastně virtuální realita. Šafina je šťastná a nechce, aby to skončilo. Ale přijde čas a umělá realita praskne jako balónek. Co pak?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.