Lucie Vondráčková: ZAMETLA SE JMÉNEM (ex)MANŽELA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lucie Vondráčková: ZAMETLA SE JMÉNEM (ex)MANŽELA!

Vondráčková chce začít úplně znovu, i bez vyvdaného příjmení.
Vondráčková chce začít úplně znovu, i bez vyvdaného příjmení. (Foto Aha! – Jaroslav Legner, Facebook.com, profimedia.cz)

Dělá jeden radikální řez za druhým. Nejdřív za 28,5 milionů obratem prodala byt na Kavčích horách, který vyhandlovala při rozvodu s Tomášem Plekancem (37). Teď se Lucie Vondráčková (40) zbavila i jeho příjmení.

Udělala definitivní tečku za minulostí. K exmanželovi má evidentně tak silnou averzi, že hned, jak mohla, zbavila se i jeho příjmení. Zatímco před rozvodovými tahanicemi, které v Česku formálně skončily v dubnu, vystupovala v úředních dokumentech jako Plekancová Vondráčková, teď se nenáviděného přízviska jednou provždy zbavila. Už je zase jen Vondráčková jako za svobodna.

Zkomplikovala si to
Přitom staré příjmení ji spojovalo i se syny Matyášem (8) a Adamem (4), kteří se samozřejmě jmenují dál po tatínkovi. „Na úřadech a hlavně při cestování je mnohem jednodušší, když má maminka stejné příjmení jako její děti,“ hodnotí situaci sociální pracovníci, jak píše portál eXtra. Lucka ale pálí mosty, jak jen může.

Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem!

Video se připravuje ...

Sklep za 3 miliony!
Peníze překvapivě investovala do nebytové jednotky v suterénu památkově chráněného domu, který se nachází na pražské Malé Straně. Podle kupní smlouvy, kterou podepsala 11 dní před tím, než jí v Česku oficiálně potvrdil rozvod Nejvyšší soud, zaplatila 3 243 910 Kč. Na smlouvě ale ještě figurovala jako Plekancová Vondráčková.

Překotný prodej 
I když mohla po rozvodu pohodlně žít v luxusním bytě 5+kk se zahradou a měla to kousek do České televize, rozhodla se ho prodat. Prakticky hned, jak jí po rozvodu připadl! Nemovitost, kde měla mít podle Plekance tajná dostaveníčka s Matějem Hádkem (44), výhodně zpeněžila za 28,5 milionu! „Lucii vadilo, že ji z oken nad tím podolským bytem mohli sledovat sousedé, kromě toho byl byt spjatý s exmanželem,“ řekl eXtra kamarád populární zpěvačky.

Společník Vondráčkové Tomáš Zonyga o své sexuální orientaci: Řeknu, koho chci.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
25. 6. 2020 • 21:30

fany22

bledulka
24. 6. 2020 • 16:16

Ty jo, náhodou jsem se dostala na diskuse... Ty názory....To jsou samí závistivci, zoufalci a nepře­jící­....Br­..."N­ormál­ní lidé" asi nemají čas vypisovat takové blbosti, jako zde diskutující... To je opravdu spodina....

fany22
24. 6. 2020 • 09:23

O Lucii Vondráčkové si soudný člověk nemůže myslet nic dobrého. Ale v Česku vždy vystupovala jen jako Vondráčková, je tedy pochopitelné, že se k tomu jménu vrátila i oficielně. Byt na Kavkách vybírala údajně sama, jenže teď, když ho všichni posměšně spojují s nočními návštěvami, už se jí nelíbí.
Tak si za ty penízky koupí nějakou roli, něco hodí novinářům pro kladnou recenzi, a stará věrná garda bude zase učůrávat nadšením. A všichni budou spokojení. Dopadlo to výborně. A Amálka a spol. nám vysvětlí, jak je Lucka skvělá, dokáže si vydělat peníze sama, nemusí nikoho vydírat, nikdy, ale vážně nikdy nebyla nevěrná a chlapi na ni stojí frontu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.